Neler Yeni

S23 iade edip s24 almak?

Faramirxx

80+
ben exynos işlemci olduğunu bilmiyordum s24 te önyargı oluştu bak şimdi bende çok memnunum telefondan en ufak şeyi yok ama bilemedim s24 7 sene güncelleme alacakken s23 ün 3 sene kaldı 4 sene fark var arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

şu videonun yorumları falanda hiç iç açıcı değil s22 gibi falan diyor millet bilmiyorum ben bu teli en az 5-6 sene kullanacağım millet j7 kullanıyor
kanka bende s23 var kesinlikle daha stabil bir cihaz.Ufs 4.0 var 256 lık aldıysan eğer ssd mantığı gibi düşün daha hızlı okuma yazma var.Ayrıca amerika ve kanadada s24 snapdragonlu islemciyle satılıyor avrupadakilerde exynoslusunu almıyorlar germany s24 yaz bak snapdragon islemcili deli gibi satıyor.Exynos artı olarak kamera performansında da snapdragondan geride.Kendi islemcilerini bizim gibi ülkelere yediriyorlar işte.Bu zamana kadar s20 21 22 hiçbir zaman tutmadı batarya ısınma sorunları sarjın hızlı bitmesi 1 2 sene sonra stabil calısmama takılmalar donmalar uygulamaların kapanması fps droplar ufak takılmalar vs vs.Çok sorunlu bir gecmisi var.Şuan öyle değil evet ama snapdragon kadar stabil şekilde uzun vade gider mi bilmiyorum.Ayrıca s23ün icinde snapdragon gen 2 samsung edition var overclocklu gibi yani

Reindi

80+ Silver
kanka bende s23 var kesinlikle daha stabil bir cihaz.Ufs 4.0 var 256 lık aldıysan eğer ssd mantığı gibi düşün daha hızlı okuma yazma var.Ayrıca amerika ve kanadada s24 snapdragonlu islemciyle satılıyor avrupadakilerde exynoslusunu almıyorlar germany s24 yaz bak snapdragon islemcili deli gibi satıyor.Exynos artı olarak kamera performansında da snapdragondan geride.Kendi islemcilerini bizim gibi ülkelere yediriyorlar işte.Bu zamana kadar s20 21 22 hiçbir zaman tutmadı batarya ısınma sorunları sarjın hızlı bitmesi 1 2 sene sonra stabil calısmama takılmalar donmalar uygulamaların kapanması fps droplar ufak takılmalar vs vs.Çok sorunlu bir gecmisi var.Şuan öyle değil evet ama snapdragon kadar stabil şekilde uzun vade gider mi bilmiyorum.Ayrıca s23ün icinde snapdragon gen 2 samsung edition var overclocklu gibi yani
Gecmeyecegim gerek yok arkadaşlar dedi de geç diye exynos soru işareti bilmiyorum çok kararsızım s24 biraz daha kaba s23 kucuk olduğu için tercih etmiştim bilmiyorum şuan bile hafızada 110 gb dolu 128 lik telefona geçmek mantıklı mı kullanacağım kralı 5 sene zaten

Gecmeyecegim gerek yok arkadaşlar dedi de geç diye exynos soru işareti bilmiyorum çok kararsızım s24 biraz daha kaba s23 kucuk olduğu için tercih etmiştim bilmiyorum şuan bile hafızada 110 gb dolu 128 lik telefona geçmek mantıklı mı kullanacağım kralı 5 sene zaten
O kadar kararsızım ki yani parada var nakit cekerkm s24 hemen iade ederim bunu ama bilemedim yadin s24 e gidip bakacağım mediamarkt dan falan yarın karar veririm

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
Görkem çetinkaya
amazondan aldım s23 7 günü var biliyorsunuz 1 ay iade süresi var ne yapayım? devam mı yoksa değişeyim mi

ben 30 a s23 aldım 30500 e s24 veriyor amazon dalga geçer gibi
Al tqbi dostum

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,031
İsim
Qwerty1029384756
S25 Ocak Şubat gibi çıkıyor.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
hocam güncelleme desteği vs olarak s24 daha iyi ama exynos olması benim için alınmaz demek için çok büyük neden stabilite olarak bir yıl sonra çok farklı oluorlar sd işlemcilere göre misel sd845 olan S9 kullanan bir arkadaşım var bendede exynos modeli var s9un o telefonu hala kullanabilirken ben pcde webcam olarak kullanıyorum :D

Reindi

80+ Silver
hocam güncelleme desteği vs olarak s24 daha iyi ama exynos olması benim için alınmaz demek için çok büyük neden stabilite olarak bir yıl sonra çok farklı oluorlar sd işlemcilere göre misel sd845 olan S9 kullanan bir arkadaşım var bendede exynos modeli var s9un o telefonu hala kullanabilirken ben pcde webcam olarak kullanıyorum :D
Kafamı karıştırıyor s20 s21 s22 de bildiğim kadarıyla exnos kullandılar tutmadı s23 de snapdragona döndüler tuttu s24 de tekrar exynos a döndüler snapdragon olmadığı için uzağım biraz şuan herkes inadına bu 2400 modelini savunuyor ama daha telefon çıkalı 1 sene olmadi bile a23 bile eski telefonum 2 seneden sonra kasmaya başladı dandik mediatek işlemciyle 1 sene islemciyi savunmak için az süre bir telefonun ömrü 5 6 sene zaten s24 de 7 sene güncelleme diyorsun da 7 sene kullanılabilecek mi

Evren avcı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,289
İsim
Evren avcı
s23 vermeye değmez. bana göre daha başarılı bir model.

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,317
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Kafamı karıştırıyor s20 s21 s22 de bildiğim kadarıyla exnos kullandılar tutmadı
S20'de Exynos berbat olduğu için tutmadı. S21'de Exynos düzgün olduğu için biraz tuttu Samsung S22 o zamanki Snapdragon berbat olduğu için tutmadı. Okadar berbattiki stabilite testlerinde %37 alıyordu. Şunu demek istiyorum Snapdragon her zaman iyi olmuyor Exynos'da her zaman kötü olmuyor. Bu sene Samsung S24 serisinde kullanılan Exynos 2400'ün kaynak tüketimi dışında bir sorunu yok.

Son düzenleme:

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Esen
S20'de Exynos berbat olduğu için tutmadı. S21'de Exynos düzgün olduğu için biraz tuttu Samsung S22 o zamanki Snapdragon berbat olduğu için tutmadı. Okadar berbattiki stabilite testlerinde %47 alıyordu. Şunu demek istiyorum Snapdragon her zaman iyi olmuyor Exynos'da her zaman kötü olmuyor. Bu sene Samsung S24 serisinde kullanılan Exynos 2400'ün kaynak tüketimi dışında bir sorunu yok.
ben de kullanıyorum sorunlu değil iyi de snapdragon versiyonu pil olarak daha iyi. hızı geçtim hadi çok önemli değil ama pilde fark var. şuan alıyor olsaydım s24+ alırdım düz s24 yerine muhtemelen.

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
Kafamı karıştırıyor s20 s21 s22 de bildiğim kadarıyla exnos kullandılar tutmadı s23 de snapdragona döndüler tuttu s24 de tekrar exynos a döndüler snapdragon olmadığı için uzağım biraz şuan herkes inadına bu 2400 modelini savunuyor ama daha telefon çıkalı 1 sene olmadi bile a23 bile eski telefonum 2 seneden sonra kasmaya başladı dandik mediatek işlemciyle 1 sene islemciyi savunmak için az süre bir telefonun ömrü 5 6 sene zaten s24 de 7 sene güncelleme diyorsun da 7 sene kullanılabilecek mi
ben zaten s23ten yanayım hocam sd 8 gen 2 daha mantıklı geliyor bana

Reindi

80+ Silver
S20'de Exynos berbat olduğu için tutmadı. S21'de Exynos düzgün olduğu için biraz tuttu Samsung S22 o zamanki Snapdragon berbat olduğu için tutmadı. Okadar berbattiki stabilite testlerinde %37 alıyordu. Şunu demek istiyorum Snapdragon her zaman iyi olmuyor Exynos'da her zaman kötü olmuyor. Bu sene Samsung S24 serisinde kullanılan Exynos 2400'ün kaynak tüketimi dışında bir sorunu yok.
O on yargıyı verdi bir kere 1 modelde oyle direk geçeyim diye bir şey yok bence

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
amazondan aldım s23 7 günü var biliyorsunuz 1 ay iade süresi var ne yapayım? devam mı yoksa değişeyim mi

ben 30 a s23 aldım 30500 e s24 veriyor amazon dalga geçer gibi
sendeki s23 kac gb alacagin s24 kac gb?

Top Bottom