kanka bende s23 var kesinlikle daha stabil bir cihaz.Ufs 4.0 var 256 lık aldıysan eğer ssd mantığı gibi düşün daha hızlı okuma yazma var.Ayrıca amerika ve kanadada s24 snapdragonlu islemciyle satılıyor avrupadakilerde exynoslusunu almıyorlar germany s24 yaz bak snapdragon islemcili deli gibi satıyor.Exynos artı olarak kamera performansında da snapdragondan geride.Kendi islemcilerini bizim gibi ülkelere yediriyorlar işte.Bu zamana kadar s20 21 22 hiçbir zaman tutmadı batarya ısınma sorunları sarjın hızlı bitmesi 1 2 sene sonra stabil calısmama takılmalar donmalar uygulamaların kapanması fps droplar ufak takılmalar vs vs.Çok sorunlu bir gecmisi var.Şuan öyle değil evet ama snapdragon kadar stabil şekilde uzun vade gider mi bilmiyorum.Ayrıca s23ün icinde snapdragon gen 2 samsung edition var overclocklu gibi yaniben exynos işlemci olduğunu bilmiyordum s24 te önyargı oluştu bak şimdi bende çok memnunum telefondan en ufak şeyi yok ama bilemedim s24 7 sene güncelleme alacakken s23 ün 3 sene kaldı 4 sene fark var arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
şu videonun yorumları falanda hiç iç açıcı değil s22 gibi falan diyor millet bilmiyorum ben bu teli en az 5-6 sene kullanacağım millet j7 kullanıyor