Neler Yeni

Bilgisayarlada ağ çakışması

Fikouu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fikri
Merhaba ofiste kullanmakta olduğumuz sonradan eklenen 3 pc ağ çakışması yaşıyor geri kalanda herhangi bi sorun yok ama sonradan katılan 3 tanesi çakışıyor interneti önce yavaşlıyor sonra durma noktasına geliyor kullanamıyorsun sebebi niye olabilir.
(2defa bu pcler formatlandı)

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
Elle ıp atanacak yada server tanıtılacak Mac adresi ile ip adresi vermiyorsanız bilgi işlem gelip domain sokacak normal de aynı ip almaz sizin bilgi işlem işi bilmiyorsa olur protokol 6 işaretli olmayacak şuan elektrik yok olsa tam bilgi veriridim

Fikouu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fikri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Elle ıp atanacak yada server tanıtılacak Mac adresi ile ip adresi vermiyorsanız bilgi işlem gelip domain sokacak normal de aynı ip almaz sizin bilgi işlem işi bilmiyorsa olur protokol 6 işaretli olmayacak şuan elektrik yok olsa tam bilgi veriridim
Sağolun bilgisayarcı geldiğinde ben ona yazdıklarınızı yapmasını söylücem bilgisayarcı çözemedi sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
Sizin bilgi işlem departmanı yok mu yoksa kendiniz de yapa bilirsiniz pclere kısıtlama yoksa sizde yaparsınız basit bir şey kaç PC var iplere bakın elle ıp verin cakişmaz

Fikouu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fikri
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin bilgi işlem departmanı yok mu yoksa kendiniz de yapa bilirsiniz pclere kısıtlama yoksa sizde yaparsınız basit bir şey kaç PC var iplere bakın elle ıp verin cakişmaz
ya şöyle hocam benim yerim değil başkası adına yazıyorum ondan pek ellemek istemedim sadece sizin gibi bilgisi olan kişilerden fikir alıp iletmek için onların çalıştığı bilgisayarcı var ona ileticem ama ilginiz için çok teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Erkan
Her zaman yardımcı olurum zaten bu forumun amacı bilgi paylaşmak

Top Bottom