Neler Yeni

RTX 5090 Türkiye'ye ne zaman gelir?

Akifyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif Yıldız
RTX 5090 Türkiye’ye ne zaman gelir?

Ve gelir gelmez almak için ön sipariş verebileceğimiz bir yer var mı?

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
bence gelir gelmez alınmaz türk esnafları malum sonuçta donanım arşivinin çektiği videodaki gibi 4 5 k fazladan satmaya çalışırlar ilk başta. Bence önce biraz bekleyim diğer kullanıcıların incelemelerini görmek lazım

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,868
İsim
Mehmet Aslan

Akifyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 Ocakta satışa çıkacak, bu tarz bilgilere google üzerinden ulaşabilirsiniz.
Satışa çıkacağı tarihi sormadım zaten Türkiye’ye genelde hemen geliyor mu sürüyor mu ne zaman gelir diye sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

bence gelir gelmez alınmaz türk esnafları malum sonuçta donanım arşivinin çektiği videodaki gibi 4 5 k fazladan satmaya çalışırlar ilk başta. Bence önce biraz bekleyim diğer kullanıcıların incelemelerini görmek lazım
Bekleriz de sonra stok bitince 2 ay da gelmesini beklemeyelim hocam

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
Satışa çıkacağı tarihi sormadım zaten Türkiye’ye genelde hemen geliyor mu sürüyor mu ne zaman gelir diye sordum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bekleriz de sonra stok bitince 2 ay da gelmesini beklemeyelim hocam
yeni çıkıcak bi kartın stoklarını 2 ay beklemezsin diye düşünüyorum günler haftalar olurda aylar bence olmaz

Akifyl1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Akif Yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeni çıkıcak bi kartın stoklarını 2 ay beklemezsin diye düşünüyorum günler haftalar olurda aylar bence olmaz
Bazıları 2 ay stokta olmayabilir diyordu da ondan sordum. 4090’da nasıldı? Çıkar çıkmaz bitti mi nasıl oldu süreç

The_efec

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Efe çiçek
Bazıları 2 ay stokta olmayabilir diyordu da ondan sordum. 4090’da nasıldı? Çıkar çıkmaz bitti mi nasıl oldu süreç
Hocam hiçbir fikrim yok ama sonuç olarak pahalı bir kart herkesin alabileceği bir şey değil onun için stokları bitmez bence 5070 biter ama 5090 bitmez diye düşünüyorum

Top Bottom