Neler Yeni

🔥İndirim Samsung Galaxy Buds 3 Pro 5499TL

BabaVoss7

80+ Silver
Buds 2 Pro kullanıyorum çok memnunum, sizce değiştirmeye değecek yenilikler var mı? Bean tasarımı sevdim fena değil ama çubuk daha rahat olur gibi geldi bilemedim.
Bende 2 prodan geçtim. Ufak tefek farklar var ama gerek yok bence. Ben sadece çubuk tarzı sevdiğim için geçtim rahatlık olarak bence baya iyi yinedeyinede

rhtars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Aras
Samsung telefonu olanlar kesinlikle kaçırmasın çok çok iyi fiyat 2. elleri bu fiyata satılıyor.

fallegan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Doğukan Yazıcı
Bende 2 prodan geçtim. Ufak tefek farklar var ama gerek yok bence. Ben sadece çubuk tarzı sevdiğim için geçtim rahatlık olarak bence baya iyi yinedeyinede
Deneyebileceğimiz bir yer var mı, mediamarkta vesaire kapalıydı. Benim kulağıma çoğu kulaklık uymuyor da.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Gökhan
Çok yüksek olasılıkla gelir ama emin ol gelecek kulaklık indirimi yerine birkaç ay sonra ikisini ayrı ayrı alsan daha kârlı olur 😂
benim direk çıktığı gibi almam lazım idareten note 4 kullanıyorum şuanda. piyasayı pek bilmiyorum ama sıcak fırsatlarda arama yaptım ilk defa haziranın sonunda indirime girmiş anladığım kadarıyla o da 256gb modeli ben en az 512 alırım diye düşünüyorum.

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Sinan
benim direk çıktığı gibi almam lazım idareten note 4 kullanıyorum şuanda. piyasayı pek bilmiyorum ama sıcak fırsatlarda arama yaptım ilk defa haziranın sonunda indirime girmiş anladığım kadarıyla o da 256gb modeli ben en az 512 alırım diye düşünüyorum.
Karar senin hocam bir şey diyemem. Ama Samsung un çıkış fiyatları aşırı yüksek oluyor. S24U ilk çıktığında 70k falandı ama 50 ye kadar düştüğü oldu. O yüzden çıktığı gibi almak biraz sıkıntı. Senin durumun için bir şey diyemiyorum ama sen de kendince haklısın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,025
İsim
Yuzarsef
Üst düzey, amiral gemisi bir kulaklık. Samsung cihazlarla ekstra güzel çalışıyor. Eğer bütçe yüksekse kesinlikle fiyatına değecek bir kulaklık. Çıktığından beri gördüğü en dip fiyatta şu an. Yurtdışında 250 Dolar fiyat etiketiyle satılmakta.
Airpods'un yanından geçeceğine inanmıyorum airpods daha iyi bence.

Top Bottom