Neler Yeni

Valorant Açılış Ekranında Kalıyor

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
İyi forumlar. En son 18.50 de kapadım oyunu. 35 dakika önce oyunu açmaya çalıştığımda
1729876807842.png

Bu açılış ekranında kalıyor. İnternetim iyi, PC de sıkıntı gözükmüyor. Görev Yöneticisini açtığımda ise gördüğüm 99,6 mb sabit bellek tüketmesiydi. Normalde saniyesinde 100-300 ardından 500 yazdığı gibi yukarıdaki açılış ekranı geliyordu. Ne olduğundan emin olamadığımdan size sormak istedim. Sizce sorunun ana kaynağı ne?

ecebalta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ece balta
İyi forumlar. En son 18.50 de kapadım oyunu. 35 dakika önce oyunu açmaya çalıştığımda
Alıntıyı görüntüle
Bu açılış ekranında kalıyor. İnternetim iyi, PC de sıkıntı gözükmüyor. Görev Yöneticisini açtığımda ise gördüğüm 99,6 mb sabit bellek tüketmesiydi. Normalde saniyesinde 100-300 ardından 500 yazdığı gibi yukarıdaki açılış ekranı geliyordu. Ne olduğundan emin olamadığımdan size sormak istedim. Sizce sorunun ana kaynağı ne?
merhaba çözdünüz mü

_Keremkal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Kerem Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba çözdünüz mü
Merhaba (biraz zaman geçti tam hatırlamıyorum öncelikle onu söyleyeyim size.) gerçekten uzun süre açık bırakmıştım 16 saat sonunda kendi kendine açılmıştı. Muhtemelen benden kaynaklıydı ancak sorunu bulamadım şuanda da normal şekilde çalışıyor.

Top Bottom