Neler Yeni

Anakarttaki statik elektrik nasıl gider

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Haklısın dostum doğru söylüyorsun eskisi gibi değil önemli konular olunca gözden kaçıyor ve gözükmüyor.
Birde ekonomiden dolayı herkes indirim kovaladığı için daha çok alışveriş kısmıyla ilgililer.
Ben üye değildim ama konuları okuyordum. Bilgili arkadaşların yazdığı yazılardan yardım alarak pek çok problem çözdüm fakat onlarda sanırım bıktılar artık forumda pek aktif değiller. Bende onlarla sohbet etme zamanı geldi diyerekten katıldım foruma ama işte 😂 ben büyüdüm onlar çıktı yapacak bir şey yok. Forum kültürü yok bir kere bizim insanımızda direk konu açma mantığı var bu kadar fazla günlük konu bence açılmaması gerekir. Mesela artık neden internet kablosu konusu görüyoruz ? Abi yıl olmuş 2025 evinde kullanacağın internet belli zaten 1gbs üstü Türkiye'de yok, onu geç dünyada pek yok. Senin için kablo ne fark edecek de konu açıyorsun ben anlam veremiyorum. Sanki ev tipi server'ı var, 40gbs transfer edecekmiş gibi cat7 kablo önerenler var ev kullanıcısına şaka gibi.

Smith & Wesson

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Burak küçüksubaşı
Ben üye değildim ama konuları okuyordum. Bilgili arkadaşların yazdığı yazılardan yardım alarak pek çok problem çözdüm fakat onlarda sanırım bıktılar artık forumda pek aktif değiller. Bende onlarla sohbet etme zamanı geldi diyerekten katıldım foruma ama işte 😂 ben büyüdüm onlar çıktı yapacak bir şey yok. Forum kültürü yok bir kere bizim insanımızda direk konu açma mantığı var bu kadar fazla günlük konu bence açılmaması gerekir. Mesela artık neden internet kablosu konusu görüyoruz ? Abi yıl olmuş 2025 evinde kullanacağın internet belli zaten 1gbs üstü Türkiye'de yok, onu geç dünyada pek yok. Senin için kablo ne fark edecek de konu açıyorsun ben anlam veremiyorum. Sanki ev tipi server'ı var, 40gbs transfer edecekmiş gibi cat7 kablo önerenler var ev kullanıcısına şaka gibi.
Bilmeyenler bu şekilde cevap yazıyor server var gibi doğru söylüyorsun cat5 ve cat6 arasında fark yok onlar cat6 felan alınca internet hızları uçacak sanıyor.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Bilmeyenler bu şekilde cevap yazıyor server var gibi doğru söylüyorsun cat5 ve cat6 arasında fark yok onlar cat6 felan alınca internet hızları uçacak sanıyor.
Uçacak sanabilir hocam normal tek tük böyle konular görsek normal. Ama hergün hergün açılmaz yani kolay basit konular. Forum dediğin başına gelen çözemediğin olayların çözülmesi için varolan bir yer olmalı. Ben yeni üyeyim ama dediğim gibi pek çok bilgiyi sağolsun burdan donanım haberden technopat gibi forumlardan öğrendim veya yardım aldım. Forum kültürü önemli bi konu açılmadan önce araştırılması gerek bence.

Top Bottom