Neler Yeni

Uzman garajdan kask alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak galatalı
uzmangaraj.com dan ls2 rapid2 racing kask alıcam 2.250 tl ye ama site güvenilir mi?
sitede ıban numarasına para atılıyo ben bu kaskı almadan once arastırmak istedim ama sikayet varda sikayet yoktu hiç foruda acılmamısdı
bileniniz varsa yazsın

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Şikayetvarda şikayet olmaması beni düşündürdü. Dünyanın en iyi firmasının bile ille uyuz bir müşterisi olur. Hadi hepsini geçtim şikayet vara ürünle ilgili soru sormak için şikayet açan laleler var. Onlar bile olmaması çok düşündürücü. Yani 2010dan beri hizmet verdiklerini söylüyorlar ama insanlar en en en ufak bir sorun bile yaşamamış olamaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
burak galatalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zaten almıcam dedigin gibi sikayet varda sikayet yok ve guvenilir deil

Daemonis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Mehmet Hanifi
Dolandırıcı sanırsam. Piyasası 4000tl olan intercom 2000tl. 😃 Bir de 30dk özel indirim yazmışlar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Fatih efe
Sitenin altında böyle abartı güvenli diye reklam varsa,sadece iban ile ödeme talep ediyorsa dolandırıcı site.birde iyizco logosu koymuşlar ama kredi kartı ile ödeme yok şikayetvar siteye 1 adet ilan girilmiş o da dolandırıldığı için geçmiş olsun çok alışveriş yapan olur devlet bu siteyi kapatana kadar yenisini açıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dolandırıcı sanırsam. Piyasası 4000tl olan intercom 2000tl. 😃 Bir de 30dk özel indirim yazmışlar.
Aynen öyle iban ile ödeme olunca da savcılığa gitsen bile sonuç çıkmıyor önceden kredi kartı ile de alışverişe izin veriyorlardı bankadan harcama itirazı yaptığın zaman kredi kartı olduğu için paranı geri alıyordun sadece ibana döndüler şimdi geri alman zor her seferinde farklı iban veriyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten almıcam dedigin gibi sikayet varda sikayet yok ve guvenilir deil
Tasarımı bu tarz sitelerden uzak dur hepsiburada trendyol n11 pazarama bunun gibi kurumsal yerlerden al kafan ağrımasın

Ekler

• IMG_8224.jpeg
    IMG_8224.jpeg
    678.9 KB · Hit: 22
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,040,461