Neler Yeni

Los Angeles Yangınlarının Gerçek Durumu nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor. Normalde yazları kalifornyada çok yangın olur ama hem kış mevsiminde hem de yerleşim yerinde bu yangınların olması bana biraz garip geldi. Los Angeles 13 milyon civarı nufus ve 1 Trilyon dolarlık gdp ile ABD'nin En büyük 2. Şehri.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,019
İsim
Mert Can Ergün
Arkadaşlar internette ve özellikle instagramda çok fazla yapay zeka vasıtasıyla hazırlanmış yalan içerikler var. Bu Los Angeles yangınları ne kadar ciddi? Ne kadar maddi ya da can kayıbı var? Tüm Los Angeles yandı mı bilenler bilmiyenlerı aydınlatırsa hoş bir konu olabilir. Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor. Normalde yazları kalifornyada çok yangın olur ama hem kış mevsiminde hem de yerleşim yerinde bu yangınların olması bana biraz garip geldi. Los Angeles 13 milyon civarı nufus ve 1 Trilyon dolarlık gdp ile ABD'nin En büyük 2. Şehri.
Allah Gazze nin intikamını alıyor hikayeleri bahane

Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Mehmet Ali Aladağ
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı, ekran kartı, işlemci, vb.
Steam
Mehmetali20100
Discord
mehmetali2407
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayda ateist vs müslüman kavgası başlattım yanlışkıkla. Arkadaşlar benim öyle bir iddiam yok zaten "Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor" dedim benim hiçbir iddiam yok hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
409
İsim
Ege
Allah Gazze nin intikamını alıyor hikayeleri bahane
Yanlış düşünce hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayda ateist vs müslüman kavgası başlattım yanlışkıkla. Arkadaşlar benim öyle bir iddiam yok zaten "Bazıları Allah Gazzenin intikamını alıyor diyor" dedim benim hiçbir iddiam yok hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum
Müslümanlar olarak tartışıyoruz

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,019
İsim
Mert Can Ergün
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Buğra Aykaç
Söyle bir yorum yapayım ben hem Gazze'deki olaylara hem de Amerika'da yaşanan yangınlara da üzülüyorum sonuçta ikisi de insan ha diyeceksiniz ki neden Amerika'ya üzülüyorsun malum devlete (yani İ ile başlayan) yardım yapıyor ama oradaki insanların ben malum ülkeye yardım yapacaklarını sanmıyorum.

sontoxic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Semih
Instagram
son.toxic
paylaşılanlara göre 60 milyar dolardan fazla zarar ve yaklaşık 130 bin kişiden fazla kişi tahliye emri verilmiş sonuçları bu şekilde az çok anlarsın
los angeles yanıyor evet ama yerle bir oldu denecek kadar da değil bir kısmı yanıyor hala büyük çoğunluğu yangından etkilenmedi tabii birden büyür mü bilinmez

Top Bottom