Neler Yeni

Sağlam lisans sitesi güvenilir mi

SadeceSeyf

80+ Gold

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam biraz hortlatıyorum fakat retail mi aldınız keyi 65lik olan retail mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pc reestlesem bile kullanabilir miyim
70 civarı olan vardı onu almıştım. Anakarta gömülüyor. Format atsan da gitmiyor. Açıklama kısmında yazması lazım hocam anakarta kaydedilir kaydedilmez diye.

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
70 civarı olan vardı onu almıştım. Anakarta gömülüyor. Format atsan da gitmiyor. Açıklama kısmında yazması lazım hocam anakarta kaydedilir kaydedilmez diye.
Hocam 65 lik retail gözüküyor

CptSpork

80+ Bronze
@Ata Şen retail öneririm. Bildiğim kadarıyla anakarta gömülüyor ve oemden farkı donanım değişikliklerini destekliyor. Retail key microsoft hesabınıza bağlanıyor ve keyi istediğiniz pcden kaldırıp başka pcnizde aktifleştirebiliyorsunuz. Direk windowsdan alınan perakende lisans olarak geçiyor retail. Oem ise laptop üreticilerinin micorosfttan aldığı toplu lisanslar oluyor, onlarda anakarta gömülüyor ama donanım değişikliiği yapamıyorsunuz ve doğrudan microsofttan destek alamıyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sağlam lisansdan 1 hafta önce felan retail aldım sıkıntısız aktifleşti, kontrol ettim retail olduğunu doğruladım, aynı zamanda microsoft hesabımada bağlandı key memnunum.

insider

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Kaptan
Beğenmedikleri veya olumsuz yorumları siliyorlar neden acaba? 10 dakikada teslim dediler 1 günde geldi. Mesaj attım ve mail cevap yok. Bir daha almam başkasına da önermem.

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
Beğenmedikleri veya olumsuz yorumları siliyorlar neden acaba? 10 dakikada teslim dediler 1 günde geldi. Mesaj attım ve mail cevap yok. Bir daha almam başkasına da önermem.
2 sene önceki konuyuda hortlatmazsın be. Sağlam lisans güvenilirlik açısından en iyi site bana göre. 10 dk taahhüt vermiş olabilirler ama sonuçta kurumsal bir şirket değil bu adamlar ve yaptıkları işte yasal değil bunu göz önünde bulundurarak satın alacaksın. Bence orijinal key fiyatını göz önünde bulundurunca sağlam lisansı denemenin bir zararı yok. Ben güvenilir mi diye konu açarken yazılımsal herhangi bir sorun çıkar mı virüs falan ondan dolayı konu açmıştım. Ben 2- 2.5 sene önce aldım ve hâlâ tıkır tıkır en ufak bir sorunla karsilasmadim

_Zaur_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,577
İsim
Zaur
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
Güvenilir sitedir.
Oradan 8.1 pro sisteme retail key almıştım anında aktif olmuştu. Ama formatlarken uçuyor key yeniden yazınca aktifleşiyor.
Oem anakarta gömülen keydir

snop02

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
snop02
Güvenilir sitedir.
Oradan 8.1 pro sisteme retail key almıştım anında aktif olmuştu. Ama formatlarken uçuyor key yeniden yazınca aktifleşiyor.
Oem anakarta gömülen keydir
8.1de her formatta key girerek etkinleştirmeniz gerek,
10-11 de internete baglanınca oto etkinleştirir..
nternetten alınan oem lerin sadece size ait oldugunu zannetmeyin,
microsoft son kullanıcıya oem satmaz, aynı oem ile 6. retail ile 14 pc etkinleştirdik forumda..
key kilitlenene kadar farklı pc lerde etkinleştiriliyor..
etkinleştirilmiş pc ye bloke olmus key girerek te etkinleştiriyor,denenmiştir.. (microsoft bizi şaşıtmaya devam ediyor:unsure:)
son zamanlarda takip etmedim ama piyasaya 2023 agustosta 817 hom retail düşmüştü ve cogu aktiftir..
home lar, pro ve ofis ler kadar cabuk bloke olmuyor..
satıcılar bunlarıda satıyor olabilir ve satıyor da..
bu forumda 2, teknopatta da 2 arkadasın satın aldıgı free keylerden cıkmıstı..

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
Ege
2 yıl olmuş :D bende trendyoldan al dicektim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular