Hocam mac mini daha uyguna geliyor ama monitör klavye mouse bunlarda lazım olacak onu düşünüyorumÜrünün piyasası hakkında çok bilgim yok ama sıfırı 45K ya satılırken fena değil gibi. Ben size şeyi soracagim öğrenci indirimi ile Mac Mini düşünür müsünüz?
Hocam ucuza Amazon gibi yerlerden 17" bir ekran + düz 24" 60Hz bir monitör ile kullanabilirsiniz. Çok iyi olur.Hocam mac mini daha uyguna geliyor ama monitör klavye mouse bunlarda lazım olacak onu düşünüyorum
Aslında fp için bu daha mantıklı evet ama yanımda istediğim yere monitör gezdiremem ki hocam ahahah ama katılıyorum tabii kiHocam ucuza Amazon gibi yerlerden 17" bir ekran + düz 24" 60Hz bir monitör ile kullanabilirsiniz. Çok iyi olur.
Hocam 17" ekranla beraber Maç mini tasimak bir çanta ile yapabileceğin bir sey. Çoğu laptop 17.6" falan kullanıyor zaten.Aslında fp için bu daha mantıklı evet ama yanımda istediğim yere monitör gezdiremem ki hocam ahahah ama katılıyorum tabii ki
Tavsiye için teşekkür ederim hocam değerlendireceğimHocam 17" ekranla beraber Maç mini tasimak bir çanta ile yapabileceğin bir sey. Çoğu laptop 17.6" falan kullanıyor zaten.