Macbook Air M2 15inc mı M3 13inc mi

voltens

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar 2.el Macbook Air alacağım fiyatları neredeyse aynı ikiside aynı temizlikte diyebilirim ama kararsız kaldığım M2 15inc 8gb ram M3 13inc 16gb ram ekran büyüklüğü biraz önemli tavsiyeniz nedir

Arkadaşlar 2.el Macbook Air alacağım fiyatları neredeyse aynı ikiside aynı temizlikte diyebilirim ama kararsız kaldığım M2 15inc 8gb ram M3 13inc 16gb ram ekran büyüklüğü biraz önemli tavsiyeniz nedir
m3 16gb kesinlikle. ikisi de 16GB olsa neyse de şu devirde kesinlikle 16GB ürün alınmalı

Evet, kesinlikle M3 16GB ama tabii ki ekran senin için sorun olmayacaksa, ben olsam 2 inçi sorun etmezdim.

Evet, kesinlikle M3 16GB ama tabii ki ekran senin için sorun olmayacaksa, ben olsam 2 inçi sorun etmezdim.e
Borsa için hocam grafiği daha iyi analiz etmek için ama ikici ekran alsam daha mantıklı olacak gibi sizce 35k iyi midir M3 e istenen fiyat 4 devirde daha

Borsa için hocam grafiği daha iyi analiz etmek için ama ikici ekran alsam daha mantıklı olacak gibi sizce 35k iyi midir M3 e istenen fiyat 4 devirde daha
Grafik analiz için 15 inç de az kalır zaten, 2. bir monitör şart bence. Piyasayı pek bilmiyorum ama 35K iyi gibi geldi.

M2 15İnch kullandım ben bir süre öyle pek bir esprisi yok hatta 8gb kullandım :D direkt olarak kesinlikle ve şiddetle m3 13inch 16gb alman gerekiyor.

hem işlemci hem ram acısından kesinlike m3 ama borsa takibi için m1 bile katkat fazlasıyla yeter hangisinde rahat edersen onu al ya da m3 yanına monıtör alabilirsin

M2 15İnch kullandım ben bir süre öyle pek bir esprisi yok hatta 8gb kullandım :D direkt olarak kesinlikle ve şiddetle m3 13inch 16gb alman gerekiyor.
Teşekkür ederim tavsiyen için M3 alacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hem işlemci hem ram acısından kesinlike m3 ama borsa takibi için m1 bile katkat fazlasıyla yeter hangisinde rahat edersen onu al ya da m3 yanına monıtör alabilirsin
Kesinlikle. Teşekkür ederim tavsiyen için

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,870
Üyeler
192,534
Son üye
ZenGratas
Geri