Neler Yeni

❌İndirim Bitti! SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ali
Bu ilk yöntemi ne kadar süre uygulamak gerekiyor ve sadece bu yöntemi yapmak etkili olur mu?
Ne kadar süre kullanmak gerektiğine dair net bir şey yok. 2 günde %80 azalttığını belirten de var 2 aydır kullanıyorum aynı oranda azalttı diyen de var. Bu lanet hastalık ne kadar saç derisinde belirse dahi olayın iç nedeni sindirim sistemimide başladığı için zaten bu tür şeylerle bağışıklık sistemimizi desteklememiz lazım. O yüzden bir süre belirtemiyorum. Geçirdiğini belirten bütün insanların reçetesinde karbonat olduğunu görüyoruz ama.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durumda bende sanırım 2 yıl önce başladı birden bire sabah uyandım saçlarımda kepek var, kaşlarımda kepek var, kulak içlerim kabuk tutup kuruyup dökülüyor sakallarıma kadar inanılmaz rahatsız edici bir kaşıntı, bir ara bu vichynin şampuanını kullanmıştım işe yaradı sonra saldım tekrar başladı bu karbonat olayı işe yarıyor mu acaba?
Evet tekrar tekrar nükseden bir hastalık. Kullanan çok büyük bir çoğunlukta işe yaradığını söylüyorlar. Çok az bir kısım yaramadığını söylüyor. Zaten zararlı veya kimyasal bir şey değil bu karbonat. Mide hastalıklarında tavsiye edilen, midenin asidik oranını düzenleyen bir baharat. O yüzden kullanın bir şey olmaz. Çikolatadan faydalıdır yani :)

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ali
Bende yağlı egzema var, bu ürünün isminde kuru saçlar için diyor. Uygun olur mu acaba?
Ne yazık ki yağlı saçlar için olan şampuanında indirim olmadı. Başlıkta belirtecektim aynen bu şekilde ama karakter kısıtlamasından dolayı izin vermedi. Yağlı sçlar için olanını bir süre kullandım. Memnunum. Halen var. Arada kullanırım. Saçı yumuşacık yapar. Ama kuru saçlar için olanı size uygun olur diyemem. Bir eczaneye danışsanız daha iyi olur gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Samet can
Ne çok egzaması olan varmış. Yağlı saçlar için olanını kullanıyorum başarılı. Head shoulders clinical strength ile dönüşümlü kullanıyorum. Hafta 2 3 defa olacak şekilde günlük yıkamayın saçları inceltiyor.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sercan Güre
bu şampuanın yağlı saçlar için olanını kullandım ilk 1 ay aşırı iyi geldi ondan sonra tekrardan işe yaramamaya başladı acaba kuru saçlar için olanını mı kullansam bilemedim, sakal bölgemde çenemde ve kaşlarımda kızarık pullanma oluyor karbonat bunlara iyi mi geliyor yanlış anlamadım değil mi ?

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ali
bu şampuanın yağlı saçlar için olanını kullandım ilk 1 ay aşırı iyi geldi ondan sonra tekrardan işe yaramamaya başladı acaba kuru saçlar için olanını mı kullansam bilemedim, sakal bölgemde çenemde ve kaşlarımda kızarık pullanma oluyor karbonat bunlara iyi mi geliyor yanlış anlamadım değil mi ?
Çok sık kullandığında bu tür şampuanlara vücut alışıyor ve tepki vermemeye başlıyor. Bu yüzden aralıklı kullanım gerekli. Ve karbonatı kullanırsanız yardımcı olur

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sercan Güre
Çok sık kullandığında bu tür şampuanlara vücut alışıyor ve tepki vermemeye başlıyor. Bu yüzden aralıklı kullanım gerekli. Ve karbonatı kullanırsanız yardımcı olur
peki şeyi soracaktım dercosu ne sıklıkla kullanmamız gerekli ve onun dışında ne önerirsiniz ben yüzdeki egzema için ek olarak bioderma atoderm intensive gel-creme kullanıyorum tavsiye ederim yüzü çok güzel nemlendiriyor.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ali
Evet bu arada o soruyu atlamışım kusura bakmayın. İyi geliyor. Gerçekten şaşırtıcı ama öyle. Bir çok yerde okumuştum bu hastalık bağırsak florasının bozuk olmasından dolayı oluyor diye. Çok demiştim hadi len ordan ne alaka diye ama gerçek bu. Marketlerden paketli ürün almayı kesiyoruz. Kola falanda almıyoruz yani marketten sadece ekmek ve sebzeler o tür gıdalar alıyoruz. Şekerden falan uzak duruyoruz. Sağlıklı besleniyoruz. Karbonat kullanıyoruz. Farkı hissedeceksiniz.

Vouxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Burak Çetin
Başka şampuan kullanmıyorum çok iyi şampuan bana iyi geliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet bu arada o soruyu atlamışım kusura bakmayın. İyi geliyor. Gerçekten şaşırtıcı ama öyle. Bir çok yerde okumuştum bu hastalık bağırsak florasının bozuk olmasından dolayı oluyor diye. Çok demiştim hadi len ordan ne alaka diye ama gerçek bu. Marketlerden paketli ürün almayı kesiyoruz. Kola falanda almıyoruz yani marketten sadece ekmek ve sebzeler o tür gıdalar alıyoruz. Şekerden falan uzak duruyoruz. Sağlıklı besleniyoruz. Karbonat kullanıyoruz. Farkı hissedeceksiniz.
Evet yediklerim çok etkiliyor bu arada.

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ali
peki şeyi soracaktım dercosu ne sıklıkla kullanmamız gerekli ve onun dışında ne önerirsiniz ben yüzdeki egzema için ek olarak bioderma atoderm intensive gel-creme kullanıyorum tavsiye ederim yüzü çok güzel nemlendiriyor.
Yüzümde çıkmadı onun için bir şey öneremem fakat işin kimyasal boyutuna girelim derseniz gerçekten aşırı etkli bir ilaç var onu aile hekiminize gidip yazdırabilirsiniz ama onu cidden dikkatli ve aralıklı kullanın derim. Yakar. Ama dediğim gibi alıştırmayın. M-Furo sıvı losyon adı. Ne aralıkla kullanacağınızı söylerler zaten size. Bunu sadece ekzama çok azdığı zaman kullanın. Normalde kimyasal içerdiği için önermem. Tedaviyi sağlıklı bir şekilde yapın. Sizin için daha iyi. Ama napalım bazen mecbur kalıyoruz işte.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Sercan Güre
evet bağırsak sorunu ve çok fazla su içmek gerekiyormuş karbonatı ve kefiri deneyeceğim ben şuan kuaförümün önerisi ile https://www.trendyol.com/freeon/aktif-karbonlu-koruyucu-ve-besleyici-sac-bakim-sampuani-p-42098017 bu ürünü kullanıyorum kendisinden satın almıştım baya etkili geldi ve kepek sorununu kafamda büyük miktarda çözdü tabi yüzde ki kepek sorunu tam olarak çözülmedi bunu da bulursanız eğer toptancılardan saç şampuanı vs satan yerlerden mutlaka deneyebilirsiniz ben de işe yaradıysa herkeste yarar diye düşünüyorum :)

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Ali
Yüzümde çıkmadı onun için bir şey öneremem fakat işin kimyasal boyutuna girelim derseniz gerçekten aşırı etkli bir ilaç var onu aile hekiminize gidip yazdırabilirsiniz ama onu cidden dikkatli ve aralıklı kullanın derim. Yakar. Ama dediğim gibi alıştırmayın. M-Furo sıvı losyon adı. Ne aralıkla kullanacağınızı söylerler zaten size. Bunu sadece ekzama çok azdığı zaman kullanın. Normalde kimyasal içerdiği için önermem. Tedaviyi sağlıklı bir şekilde yapın. Sizin için daha iyi. Ama napalım bazen mecbur kalıyoruz işte.
Fotoğrafı bu. Kremi de var ama ne işe yarıyor bilmiyorum

Ekler

• Screenshot_2025-01-14-16-47-21-635_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-01-14-16-47-21-635_com.android.chrome.jpg
    505.9 KB · Hit: 56
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,680
Üyeler
165,566