Neler Yeni

SEBOREİK DERMATİT (Kuru saçlar için indirim) olanlara Vichy Dercos indirimde

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
uygar
Bu şampuanın içeriği oldukça kötü. Şampuan tercihi için The Elite Home'un sıvı ve katı saç şampuanlarını öneririm.

postE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ayran
Hadi bakalım inşallah işe yarar biraz araştırdım da ekstra faydaları da varmış inşallah şifa olur.

Birde günlük şampuan önerisi var mıdır vichy devamlı kullanımda saçları inceltiyor hocam.
ben haftada 2 gün head and shoulders clinical strength kullanıyorum turuncu olandan.

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali taha
evet, ingiliz karbonatı. ben sadece sabah kalktığımda içiyorum. 1 silme çay kaşığını suya karıştırıp içeceksin.
sürekli içiyor musunuz egzema ve kaşıntıya iyi geliyor mu ? çok kaşıntı var bende egzemada var

postE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Ayran
sürekli içiyor musunuz egzema ve kaşıntıya iyi geliyor mu ? çok kaşıntı var bende egzemada var
yaklaşık 1 ay falan aralıksız içtim sonra baktım düzeldi resmen, yavaş yavaş tadından ve üşengeçlikten dolayı bıraktım. 20-25 gün bir şey olmadı. 2 gün önce sabah bi kalktık kabuklanma ve kızarıklık coşmuş diye yine başladım. bu kez bırakmayacağım en azından haftada 3 gün içerim. bir zararını görmedim çünkü

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali taha
yaklaşık 1 ay falan aralıksız içtim sonra baktım düzeldi resmen, yavaş yavaş tadından ve üşengeçlikten dolayı bıraktım. 20-25 gün bir şey olmadı. 2 gün önce sabah bi kalktık kabuklanma ve kızarıklık coşmuş diye yine başladım. bu kez bırakmayacağım en azından haftada 3 gün içerim. bir zararını görmedim çünkü
iyi o zaman markası var mı marketlerde satılan pasta için olan
karbonat mı?

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Muhammed
Evet bu sıkıntıdan muzdarip olan kardeşlerim daha ilk kelimeleri okur okumaz konuya girdiklerini paylaşmadan önce nacizane sizlere yardımı olacağını düşündüğüm 2 tane önerim var -bende olan bu hastalığı neredeyse bitirdi diyebilirim- ve umarım sizinde şifa bulmanıza bu illet hastalıktan kurtulmanıza bir nebze yardımcı olmuş olurum.
İlk öncelikle en önemli yapmamız gereken şey tatlı kaşığı kadar karbonatı ( ingiliz karbonatı da olarak geçer, diş beyazlatmak amaçlı da diş macunu üstüne dökülebilir, bildiğimiz baharat olarak geçen, mide hastalıklarına da iyi gelen baharattır kendisi) bir bardak su ile karıştırıp sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce içmek.
İkincisi ise kefir adlı içeriğinde faydalı bakteriler bulunan yoğurtumsu içecekten içmektir. Bu adımları uyguladığınızda iyileşeceğinizi, kaybettiğiniz o güzelim hayat kalitesini geri kazanacağınıza inancım var. Umarım şifa bulursunuz.
Gelelim şampuanımıza eğer satıcıyıda takip ederseniz 500 ml lik şampuan 809 tl den 50 ₺'lik daha indirime uğrayıp 759 ₺'ye düşüyor. Umarım faydalı olabilmişimdir. Sağlıklı günler.

Vichy Dercos Kuru Saçlar
Hocam tam anlamadım bunu normal şampuan gibi kullanıyor muyuz yoksa başka kullanım şekli var mı

CiftciAli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ali
Arkadaslar bu egzama cok kötü birsey.

Iyi huylu kanser diyorum ben.

Her urun sizde fayda etmeye bilir.

Deneye deneye göreceksiniz maalesef.

Urunun 400ml 916 tl ye 1 ay once aldım. Ben yagli sac modelini aldım. Kepek gitti ama saclar aşırı yaglaniyor.
Önerilerimi deneyin, karbonatlı su için, kefir tüketin, paketli gıda ve şekerden uzak durun. Değişimi göreceksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hadi bakalım inşallah işe yarar biraz araştırdım da ekstra faydaları da varmış inşallah şifa olur.

Birde günlük şampuan önerisi var mıdır vichy devamlı kullanımda saçları inceltiyor hocam.
Bu tür şampuanları her gün kullanmanız hata olur zaten. Normal gündelik şampuan kullanın. Haftada 1 kullanabilirsiniz bunları. Onların haricinde yazının başından beri herkese önerdiklerimi uygulayın. Hiç bir söylediğimde kimyasal insan vücuduna zarar veren bir şey yok. Aksine hepsi insan sağlığına faydalı şeyker. Bıkmadan, usanmadan yapın, değişimi göreceksiniz.

Sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce. Aynı zamanda kefiri de ihmal etmeyin. Bağırsaklarınıza yardımcı olur. Paketli gıdalardan ( çikolata dahi olsa), şekerden uzak durun. Umarım şifa bulursunuz.

Hocam tam anlamadım bunu normal şampuan gibi kullanıyor muyuz yoksa başka kullanım şekli var mı
Evet kafamıza uygulayıp 2-3 dakika öyle masaj yapar gibi uyguluyoruz. Durularken çok bol su ile iyice duruluyoruz. Bu kesinlikle önemli. Bir de normal şampuan gibi her gün kullanmayalım lütfen. Haftada bir kafidir.

Son düzenleme:

Tkoc1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Ali taha
Önerilerimi deneyin, karbonatlı su için, kefir tüketin, paketli gıda ve şekerden uzak durun. Değişimi göreceksiniz.

Bu tür şampuanları her gün kullanmanız hata olur zaten. Normal gündelik şampuan kullanın. Haftada 1 kullanabilirsiniz bunları. Onların haricinde yazının başından beri herkese önerdiklerimi uygulayın. Hiç bir söylediğimde kimyasal insan vücuduna zarar veren bir şey yok. Aksine hepsi insan sağlığına faydalı şeyker. Bıkmadan, usanmadan yapın, değişimi göreceksiniz.

Sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce. Aynı zamanda kefiri de ihmal etmeyin. Bağırsaklarınıza yardımcı olur. Paketli gıdalardan ( çikolata dahi olsa), şekerden uzak durun. Umarım şifa bulursunuz.

Evet kafamıza uygulayıp 2-3 dakika öyle masaj yapar gibi uyguluyoruz. Durularken çok bol su ile iyice duruluyoruz. Bu kesinlikle önemli. Bir de normal şampuan gibi her gün kullanmayalım lütfen. Haftada bir kafidir.
kullandıgınız marka var mı yanlış şey almayalım karbonat veya nerden alabilirz

Yukosss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Yüksel

Günlük için şampuan öneriniz var mı acaba hocam?

haluk h

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Haluk h
Yağlı egzamanın malesef tedavisi yok, çok kötü bir hastalık. Dışarıdan kremle şampuanla geçmez. Muş gibi olabilir ama geçmez. Karaciğerinizde sıkıntı var, karaciğerinizi temizlemeniz gerekir. Bu da yemenizi icmenize çok dikkat ederek süreklilik kazanabilir. Geçmiş olsun

Top Bottom