yaklaşık 1 ay falan aralıksız içtim sonra baktım düzeldi resmen, yavaş yavaş tadından ve üşengeçlikten dolayı bıraktım. 20-25 gün bir şey olmadı. 2 gün önce sabah bi kalktık kabuklanma ve kızarıklık coşmuş diye yine başladım. bu kez bırakmayacağım en azından haftada 3 gün içerim. bir zararını görmedim çünkü
yaklaşık 1 ay falan aralıksız içtim sonra baktım düzeldi resmen, yavaş yavaş tadından ve üşengeçlikten dolayı bıraktım. 20-25 gün bir şey olmadı. 2 gün önce sabah bi kalktık kabuklanma ve kızarıklık coşmuş diye yine başladım. bu kez bırakmayacağım en azından haftada 3 gün içerim. bir zararını görmedim çünkü
Evet bu sıkıntıdan muzdarip olan kardeşlerim daha ilk kelimeleri okur okumaz konuya girdiklerini paylaşmadan önce nacizane sizlere yardımı olacağını düşündüğüm 2 tane önerim var -bende olan bu hastalığı neredeyse bitirdi diyebilirim- ve umarım sizinde şifa bulmanıza bu illet hastalıktan kurtulmanıza bir nebze yardımcı olmuş olurum.
İlk öncelikle en önemli yapmamız gereken şey tatlı kaşığı kadar karbonatı ( ingiliz karbonatı da olarak geçer, diş beyazlatmak amaçlı da diş macunu üstüne dökülebilir, bildiğimiz baharat olarak geçen, mide hastalıklarına da iyi gelen baharattır kendisi) bir bardak su ile karıştırıp sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce içmek.
İkincisi ise kefir adlı içeriğinde faydalı bakteriler bulunan yoğurtumsu içecekten içmektir. Bu adımları uyguladığınızda iyileşeceğinizi, kaybettiğiniz o güzelim hayat kalitesini geri kazanacağınıza inancım var. Umarım şifa bulursunuz.
Gelelim şampuanımıza eğer satıcıyıda takip ederseniz 500 ml lik şampuan 809 tl den 50 ₺'lik daha indirime uğrayıp 759 ₺'ye düşüyor. Umarım faydalı olabilmişimdir. Sağlıklı günler.
Bu tür şampuanları her gün kullanmanız hata olur zaten. Normal gündelik şampuan kullanın. Haftada 1 kullanabilirsiniz bunları. Onların haricinde yazının başından beri herkese önerdiklerimi uygulayın. Hiç bir söylediğimde kimyasal insan vücuduna zarar veren bir şey yok. Aksine hepsi insan sağlığına faydalı şeyker. Bıkmadan, usanmadan yapın, değişimi göreceksiniz.
Sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce. Aynı zamanda kefiri de ihmal etmeyin. Bağırsaklarınıza yardımcı olur. Paketli gıdalardan ( çikolata dahi olsa), şekerden uzak durun. Umarım şifa bulursunuz.
Evet kafamıza uygulayıp 2-3 dakika öyle masaj yapar gibi uyguluyoruz. Durularken çok bol su ile iyice duruluyoruz. Bu kesinlikle önemli. Bir de normal şampuan gibi her gün kullanmayalım lütfen. Haftada bir kafidir.
Önerilerimi deneyin, karbonatlı su için, kefir tüketin, paketli gıda ve şekerden uzak durun. Değişimi göreceksiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tür şampuanları her gün kullanmanız hata olur zaten. Normal gündelik şampuan kullanın. Haftada 1 kullanabilirsiniz bunları. Onların haricinde yazının başından beri herkese önerdiklerimi uygulayın. Hiç bir söylediğimde kimyasal insan vücuduna zarar veren bir şey yok. Aksine hepsi insan sağlığına faydalı şeyker. Bıkmadan, usanmadan yapın, değişimi göreceksiniz.
Sabah akşam aç karnına yemekten yarım saat önce. Aynı zamanda kefiri de ihmal etmeyin. Bağırsaklarınıza yardımcı olur. Paketli gıdalardan ( çikolata dahi olsa), şekerden uzak durun. Umarım şifa bulursunuz.
Evet kafamıza uygulayıp 2-3 dakika öyle masaj yapar gibi uyguluyoruz. Durularken çok bol su ile iyice duruluyoruz. Bu kesinlikle önemli. Bir de normal şampuan gibi her gün kullanmayalım lütfen. Haftada bir kafidir.
Önerilerimi deneyin, karbonatlı su için, kefir tüketin, paketli gıda ve şekerden uzak durun. Değişimi göreceksiniz.
Yağlı egzamanın malesef tedavisi yok, çok kötü bir hastalık. Dışarıdan kremle şampuanla geçmez. Muş gibi olabilir ama geçmez. Karaciğerinizde sıkıntı var, karaciğerinizi temizlemeniz gerekir. Bu da yemenizi icmenize çok dikkat ederek süreklilik kazanabilir. Geçmiş olsun