https://www.amazon.com.tr/Geeky-GK6...7GBDLT?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&s=electronics&sr=1-1 şu klavye nasıl önerir misiniz ?
Son karar sizin.h
hocam vallah herkse bir şey diyor hangisi alacağımı şaşırdım
hocam herkes bir şey diyor yukarıda arkadaşlar 2 3 tane attıı sizce hangisini alsam ?guzel bu butcede pek bir şey yok bunun speed silver switchli olanı vardı kalkmış onlar olsa iyimiş
hocam klavyeler hakkında bilgim olmadığı için bilemiyorumSon karar sizin.
%60 önermem şahsen ok tuşları bile bulunmuyor. Baktığınız klavye Almanca.hocam herkes bir şey diyor yukarıda arkadaşlar 2 3 tane attıı sizce hangisini alsam ?
tek farkı z ile başka bi harfin farklı olması onu degiştirip ingilizce q klavye oluyor%60 önermem şahsen ok tuşları bile bulunmuyor. Baktığınız klavye Almanca.
O kadar bilmiyorum hiç Almanca klavye almadım. %60 çok küçük bence ok tuşları bile bulunmuyor. %60 sevdası nedir anlamıyorum.tek farkı z ile başka bi harfin farklı olması onu degiştirip ingilizce q klavye oluyor
kullanıca alışılıyor yon tusları eksık bende eksıgını duydum ama alısılıyorO kadar bilmiyorum hiç Almanca klavye almadım. %60 çok küçük bence ok tuşları bile bulunmuyor. %60 sevdası nedir anlamıyorum.
hocam sizce ne yapayımtek farkı z ile başka bi harfin farklı olması onu degiştirip ingilizce q klavye oluyor
Şahsen ben kullanamam. PgDn PgUp Home End kuşlarına ihtiyacım var benim.kullanıca alışılıyor yon tusları eksık bende eksıgını duydum ama alısılıyor
%60 küçük gelir derseniz attığımı alabilirsiniz red switch (sessiz).hocam sizce ne yapayım
hocam brown daha iyi değil miŞahsen ben kullanamam. PgDn PgUp Home End kuşlarına ihtiyacım var benim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
%60 küçük gelir derseniz attığımı alabilirsiniz red switch (sessiz).
yani size kalmış bir şey ne tür klavyeye ihtiyaç duyuyorsa alhocam sizce ne yapayım
Kişiden kişiye değişir. İkiside iyidir. Brown Blue ve Red karışımı gibi bir şey.hocam brown daha iyi değil mi
ya klavyeden analmadığım için siz olsanız ne yaparsınızyani size kalmış bir şey ne tür klavyeye ihtiyaç duyuyorsa al
aynn öyle attığınız üründe de de brown yokKişiden kişiye değişir. İkiside iyidir. Brown Blue ve Red karışımı gibi bir şey.
Red sessiz Brown biraz sesli Blur daktilo gibi düşünebilirsiniz.ya klavyeden analmadığım için siz olsanız ne yaparsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynn öyle attığınız üründe de de brown yok