Neler Yeni

Yardım Hangi Klavyeyi Almalıyım

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Şuan da kargo ve vergi dahil beyaz modeli 921₺ ye geliyor hocam. Tabi bunun da üzerine extra indirim alanlarda var. Ancak ben zaten fiyatını hakettiği için pek uğraşmadım.

Beyaz daha creamy (ne olduğunu bilmiyorum) ve tok diyorlar. Siyahsa daha mekanik tarzı oluyor sanırım. Ama çok minimalist bir fark mevcutmuş arada.
hocam beyaz rengı hepsı aynımı bazı tuslarında space w a s d yesıl bazılarında mavi seceneklerde sadece sıyah beyaz gozukuyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan da kargo ve vergi dahil beyaz modeli 921₺ ye geliyor hocam. Tabi bunun da üzerine extra indirim alanlarda var. Ancak ben zaten fiyatını hakettiği için pek uğraşmadım.

Beyaz daha creamy (ne olduğunu bilmiyorum) ve tok diyorlar. Siyahsa daha mekanik tarzı oluyor sanırım. Ama çok minimalist bir fark mevcutmuş arada.
hocam extra ındıırm hakkında bılgınız varmı

Son düzenleme:

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
hocam beyaz rengı hepsı aynımı bazı tuslarında space w a s d yesıl bazılarında mavi seceneklerde sadece sıyah beyaz gozukuyo

hocam extra ındıırm hakkında bılgınız varmı
Hocam beyaz Mavi Hasat rengi diye geçiyor zaten 2 seçenek var biri siyah biri beyaz. Herkese giden ürünler aynı diye biliyorum. İndirimler hakkında pek bilgim yok maalesef

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Hocam beyaz Mavi Hasat rengi diye geçiyor zaten 2 seçenek var biri siyah biri beyaz. Herkese giden ürünler aynı diye biliyorum. İndirimler hakkında pek bilgim yok maalesef
elınıze kac haftada geldı ayrıyetten klavyeden sonra 100 lıralık bır urun eklemem gerekıyor mu temuda mınımum sepet tutarı 675 tl dıye bılıyorum klavye 575 tl

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Metehan bahar
elınıze kac haftada geldı ayrıyetten klavyeden sonra 100 lıralık bır urun eklemem gerekıyor mu temuda mınımum sepet tutarı 675 tl dıye bılıyorum klavye 575 tl
Desteğe yaz 110tl kupon veya %20 indirim veriyor. Ortalama 10 günde geliyor.

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Öncelikle minimum sepet tutarını, 480₺ ye düşürmenin bir yolu var. Yeni hesap açın ama uygulamadan değil, sadece internet sitesinden açın hesabı, ve uygulamaya giriş yapmayın o hesapla. Çünkü uygulamaya geçince hesabı” Yeni Hesap” olarak görmüyor.
Benimki daha gelmedi ama genel olarak ortalama 10 günde ulaşıyor. 3-4 gün önce sipariş verdim, 5 güne gelir sanırım.

Evet böyle bir yöntem de var. Sepete 2 adet siyah olandan ekleyin. Desteğe yazın ve Türkiye için 1070₺ üzeri faturanın gümrükte sorun olacağını, bunun için indirim istediğinizi belirtin. Bende öyle indirim aldım. Daha iyi anlayabilmeleri için ekran görüntüsü de paylaştım. Sonra indirimi alınca, geri sepettekilerin birini sildim. 😁

serdar45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Mahmut Serdar Çeliktürk

Red switch ten sesli sanırım bu switch ler ?

Desteğe ne yazıyoruz

Loranc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes
Red switch ten sesli sanırım bu switch ler ?

Desteğe ne yazıyoruz
Switch konusunda pek bilgim yok. Gene olarak sesi tok ve rahatsız edici değil.
Desteğe ne yazacağınızı bir önceki mesaj da detaylıca anlattım aslında. :)

Clayz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
yunusemre
Switch konusunda pek bilgim yok. Gene olarak sesi tok ve rahatsız edici değil.
Desteğe ne yazacağınızı bir önceki mesaj da detaylıca anlattım aslında. :)
hocam son bır soru sorucam :D 1070tl uzerı olamaz dıyor 1070 tl lık urun almadım 757tl lılk sepet yaptım ama vergıler gırınce 1211 tl oldu sıkıntı cıkıyor mu ?

Son düzenleme:

SERIAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Ömer
Öncelikle minimum sepet tutarını, 480₺ ye düşürmenin bir yolu var. Yeni hesap açın ama uygulamadan değil, sadece internet sitesinden açın hesabı, ve uygulamaya giriş yapmayın o hesapla. Çünkü uygulamaya geçince hesabı” Yeni Hesap” olarak görmüyor.
Benimki daha gelmedi ama genel olarak ortalama 10 günde ulaşıyor. 3-4 gün önce sipariş verdim, 5 güne gelir sanırım.

Evet böyle bir yöntem de var. Sepete 2 adet siyah olandan ekleyin. Desteğe yazın ve Türkiye için 1070₺ üzeri faturanın gümrükte sorun olacağını, bunun için indirim istediğinizi belirtin. Bende öyle indirim aldım. Daha iyi anlayabilmeleri için ekran görüntüsü de paylaştım. Sonra indirimi alınca, geri sepettekilerin birini sildim. 😁
hocam sepet tutarı düşürme muhabbeti nasıl oluyor tam olarak, dediğin gibi yaptım lakin 670 olarak görünüyor halen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,408
Üyeler
163,309
Son üye
Kindel
Top Bottom