Ne alaka ulan firmanın o çalışanı eşşeklik yapmış açık ve net adam bunu değiştirin demekle bi yere kadar haklı ama sonuç değişmeyecek üründe sorun yok çünkü iki gram fikrinizle millete fikir vermeyin adamı mahkemelerde aylarca uğraştıracaksınız sorunsuz ürün için
Ne alaka ulan firmanın o çalışanı eşşeklik yapmış açık ve net adam bunu değiştirin demekle bi yere kadar haklı ama sonuç değişmeyecek üründe sorun yok çünkü iki gram fikrinizle millete fikir vermeyin adamı mahkemelerde aylarca uğraştıracaksınız sorunsuz ürün için
Adamlar günde 100 lerce sistem yapıyor o bölümde 100/1 illa çıkar firma nezaketen ve özür babında bunun değişimini yapmalıdır ama yapmazsa da istediğin yere başvur sonuç alamazsın çünkü ürün bozuk değil ve ömrü azalmamış zaten bu komponentler yüksek sıcaklığa göre oluşturuluyor sen sanıyormusun içinde 50 liralık çin malı silikon var
Bak dostum beni zorlama akşamın şu saatinde senle iktisat konuşsam kafatasının içi 90 dereceyi görür cevap bile veremezsin bana o yüzden ne dolar kuru at nede siyasete gir hadi iyi akşamlar Allaha emanetsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek karşı çıktığım durum THH ye gidin demek ve üründe sorun olur denmesi testini yap hocam güzelce macunu sürdükten sonra sıcaklıklar normal ve drop vs yoksa oyunda kullanmaya devam edin zira sorun olsa sistem zaten kendini kapar otomatik, yeni nesil pc lerde bu sistem çok gelişkin eskiye nazaran ,Thh de firmaların ne çakallıklar yaptıklarını, ödememek için 40 dereden su getirdiklerini ,bu arkadaşlar bilmiyor o yüzden konuşuyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
aida 64 indirip anakartdaki mosfetlerin sıcaklığına ve hot spotlara da bakın yine nolur nolmaz.
hocam mail attım bile zaten yapılan bence rezillikden ibaret insanlar güveniyor bakmıyor bile çoğu kişi mağduriyet varsa ortada firma bununlar ilgileniyorsa problem yok yoksa başka şekilde halledilebilir
hocam mail attım bile zaten yapılan bence rezillikden ibaret insanlar güveniyor bakmıyor bile çoğu kişi mağduriyet varsa ortada firma bununlar ilgileniyorsa problem yok yoksa başka şekilde halledilebilir
Sonuna kadar haklısın hocam sen zaten salaklık yaptıkları, ama şu 1 hafta içinde o sistemde yaşadığın tek sorunun işlemcinin hz düşürmesi olduğuna adım gibi eminim
Sonuna kadar haklısın hocam sen zaten salaklık yaptıkları, ama şu 1 hafta içinde o sistemde yaşadığın tek sorunun işlemcinin hz düşürmesi olduğuna adım gibi eminim