Neler Yeni

Yardım Beyler işlemci 100 derece jelatin kalmış

umtb

80+
Zaten onun yüzünden bu haldeyiz ekmek 13tl
Yapılan hataya sessiz kalarak devamke
Hakkı var başvursa kazanır açik net
Ne alaka ulan firmanın o çalışanı eşşeklik yapmış açık ve net adam bunu değiştirin demekle bi yere kadar haklı ama sonuç değişmeyecek üründe sorun yok çünkü iki gram fikrinizle millete fikir vermeyin adamı mahkemelerde aylarca uğraştıracaksınız sorunsuz ürün için

Aquamen

80+ Bronze
Ne alaka ulan firmanın o çalışanı eşşeklik yapmış açık ve net adam bunu değiştirin demekle bi yere kadar haklı ama sonuç değişmeyecek üründe sorun yok çünkü iki gram fikrinizle millete fikir vermeyin adamı mahkemelerde aylarca uğraştıracaksınız sorunsuz ürün için
Daha medeni şekilde iletişim kuramuyorsun akıl diyorsun sizin gibiler yüzünden
1000005877.jpg

umtb

80+
Adamlar günde 100 lerce sistem yapıyor o bölümde 100/1 illa çıkar firma nezaketen ve özür babında bunun değişimini yapmalıdır ama yapmazsa da istediğin yere başvur sonuç alamazsın çünkü ürün bozuk değil ve ömrü azalmamış zaten bu komponentler yüksek sıcaklığa göre oluşturuluyor sen sanıyormusun içinde 50 liralık çin malı silikon var
Mesaj otomatik birleştirildi:

Daha medeni şekilde iletişim kuramuyorsun akıl diyorsun sizin gibiler yüzünden Alıntıyı görüntüle
Bak dostum beni zorlama akşamın şu saatinde senle iktisat konuşsam kafatasının içi 90 dereceyi görür cevap bile veremezsin bana o yüzden ne dolar kuru at nede siyasete gir hadi iyi akşamlar Allaha emanetsin

Tek karşı çıktığım durum THH ye gidin demek ve üründe sorun olur denmesi testini yap hocam güzelce macunu sürdükten sonra sıcaklıklar normal ve drop vs yoksa oyunda kullanmaya devam edin zira sorun olsa sistem zaten kendini kapar otomatik, yeni nesil pc lerde bu sistem çok gelişkin eskiye nazaran ,Thh de firmaların ne çakallıklar yaptıklarını, ödememek için 40 dereden su getirdiklerini ,bu arkadaşlar bilmiyor o yüzden konuşuyorlar.

aida 64 indirip anakartdaki mosfetlerin sıcaklığına ve hot spotlara da bakın yine nolur nolmaz.

Son düzenleme:

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Uyar
tamam beyler sakin anca hallettim test edicem hepinize teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız için

Aquamen

80+ Bronze
Daha cevap yazmayacağım ben arkadaşa hakkını söyledim denemekten zarar gelmez

ORDİNARYUS MÜÇHOTAKİS PROFESÖR ARKADAŞ NE DERSE O BAŞVURMA ZAMAN KAYBI!

Medeniyet nedir kitapları
İletişim kitapları
Üslup kitaplarını oku

• Hahaha
Reaksiyonlar: VeV1

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Uyar

hocam mail attım bile zaten yapılan bence rezillikden ibaret insanlar güveniyor bakmıyor bile çoğu kişi mağduriyet varsa ortada firma bununlar ilgileniyorsa problem yok yoksa başka şekilde halledilebilir

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

umtb

80+

Zaman kaybı zaten işlemci soğutucu jelatini çıkmamış diye THH değişim versin 2k dolar cash veririm hem arkadaşa hem sana

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Uyar
bu arada sıcaklık düştü ama yine 80 70 falan geziyor normal mi

umtb

80+
hocam mail attım bile zaten yapılan bence rezillikden ibaret insanlar güveniyor bakmıyor bile çoğu kişi mağduriyet varsa ortada firma bununlar ilgileniyorsa problem yok yoksa başka şekilde halledilebilir
Sonuna kadar haklısın hocam sen zaten salaklık yaptıkları, ama şu 1 hafta içinde o sistemde yaşadığın tek sorunun işlemcinin hz düşürmesi olduğuna adım gibi eminim

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Uyar
termal i mi yenilemek lazım acaba

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Uyar
Sonuna kadar haklısın hocam sen zaten salaklık yaptıkları, ama şu 1 hafta içinde o sistemde yaşadığın tek sorunun işlemcinin hz düşürmesi olduğuna adım gibi eminim
tabi canım kargo hariç bide bi problem yaşamadm

İşlemci nedir hocam birde testi nasıl hangi şartlarda yapıyorsunz
i5 12400f warzone da test ediyorum afterburnerdan

yine 100 derece gösteriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,933
Üyeler