Neler Yeni

Yardım Beyler işlemci 100 derece jelatin kalmış

umtb

80+ Bronze
Tahminimce jelatin üstündeki macun yetmemiştir
yaydım heryerine yayabildiğim kadar ama yinede yüzeysel oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Yok hocam normal 100 derece macun hem kurmuş hemde neredeyse yok denecek kadar sistemi bu şekilde çalıştırmayın asla

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim
yaydım heryerine yayabildiğim kadar ama yinede yüzeysel oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Hocam bu macun soğutucu ile işlemci arasındaki boşlukları doldurması amacıyla sürülüyor. Sizin işlemcide macun yok kadar az. Yani bu macun yetersiz.

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim
öyle yapıcam hocam
Sıcaklık sslerini, jelatinli soğutucunun fotosunu falan hepsini atın isterseniz destek mailinden. Veya direkt mesai saati içerisinde arayın. Sistemi daha fazla çalıştırmamanızı tavsiye ederim.

Höstad

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Eren n
Ne alaka ulan firmanın o çalışanı eşşeklik yapmış açık ve net adam bunu değiştirin demekle bi yere kadar haklı ama sonuç değişmeyecek üründe sorun yok çünkü iki gram fikrinizle millete fikir vermeyin adamı mahkemelerde aylarca uğraştıracaksınız sorunsuz ürün için
üslubun ne senin öyle hayırdır dingonun ahırı mı burası sanane millet fikrini belirtiyor burda salça oluyorsun insanların fikirlerine itopyanın hissadarı mısın

Talhaxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha Uyar
Sıcaklık sslerini, jelatinli soğutucunun fotosunu falan hepsini atın isterseniz destek mailinden. Veya direkt mesai saati içerisinde arayın. Sistemi daha fazla çalıştırmamanızı tavsiye ederim.
yeni kapattım daha da açmam hocam mailide dediğin gibi direk attım

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,374
İsim
Selim

umtb

80+ Bronze
üslubun ne senin öyle hayırdır dingonun ahırı mı burası sanane millet fikrini belirtiyor burda salça oluyorsun insanların fikirlerine itopyanın hissadarı mısın
Zararlı gördüm o fikirleri sert çıktım, arkadaşla konuşup halletik sonra .okuduklarını anlayamayacak kapasitede olmana cidden çok üzüldüm firma suçlu diyorum bana hissedar mısın diye soruyorsun, burada biri fikir belirtiyorsa onun karşıt fikride olabilir mesela sende şuan maydanoz oluyorsun.

Top Bottom