bunların hepsini kontrol etmek için soğutucuyu sökmen gerekiyor.jelatin derken hocam açıp mı çıkarmam lazım kaldıysa
bunların hepsini kontrol etmek için soğutucuyu sökmen gerekiyor.jelatin derken hocam açıp mı çıkarmam lazım kaldıysa
merhabalar itopyadan hazır sistem satın aldım intel i5 12400f işlemcim pubg oynarken 100 derece gösteriyor acil yardım program msi afterburner Alıntıyı görüntüle
Hocam bu tip bi soğutucudan stok fan gibi performans alınır yaklaşık ama 100 derece hiç normal değil jelatin kalmış olsa bile 100 derecede kapanırdı farklı bir sorun var gibi fan dönüyor mu . Soketinin tam oturduğundan emin olun öncelikle sonrasında fanı sökmeniz gerekir. Fanı sökün bişi kalmış mı bunu kontrol edin. Ayrıca varsa kaliteli macununuz kendi macununuzu sürün tekrar test edin fanın vidalarının tam sıkıldığından emin olun.Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile CS-02 ITOPYA'dawww.itopya.com
fan bu hocam termal macunu nasıl kontrol edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
fan stok fan mı hocam
Her şey den önce o kule tipi değil stok fanın hemen hemen aynısı tahmin ettim gibi ondan fazla ısınıyor. Kule tipi böyle olur. Onun ismi orda yanlış yazılmış.Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi Islemci Sogutucu | ITOPYA
Evercool CS-02 12cm Rainbow Kule Tipi Islemci Sogutucu En iyi fiyat seçenekleri ile CS-02 ITOPYA'dawww.itopya.com
fan bu hocam termal macunu nasıl kontrol edebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
fan stok fan mı hocam