Neler Yeni

Yardım Intel Core 2 Quad Q9550 İşlemciyle GTX 750 Uyumlu Çalışır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete
İntel core 2 quad q9550 işlemciyle gtx 750 uyumlu çalışırmı?

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Bay fahare
Evet PSU yetiyorsa çalışır

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamam. peki valorant falan oynanırmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı değilmi? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart

Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Bay fahare

Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı değilmi? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart

Bir şey sorabilirmiyim bende gigbyte ga g31m s2l anakart var bu anakartta gtx 750 takılırmı? pcı 2.0 x16 destekliyor anakart
Anakart çok kötü sana yatırım yapma işlemciyi boşver demiştim almışsın ama yapcak bir şey yok çalışır ufak bı performans kaybı olur valorant hakkında bilgim yok ama FPS oyunu olduğu için işlemciye yükleniyor diye tahmin ediyorum o yüzden drop falan yaşatır gibi geldi denemeden bilemeyiz ama bide en önemlisi onu iyi soğut ısınır o işlemci

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart çok kötü sana yatırım yapma işlemciyi boşver demiştim almışsın ama yapcak bir şey yok çalışır ufak bı performans kaybı olur valorant hakkında bilgim yok ama FPS oyunu olduğu için işlemciye yükleniyor diye tahmin ediyorum o yüzden drop falan yaşatır gibi geldi denemeden bilemeyiz ama bide en önemlisi onu iyi soğut ısınır o işlemci
Tamam bende zaten bu sistemden pek bişey beklemiyorum oyun için kullanmıyıcağım zaten gündelik işlemler için kullanacağım belki bide minecraft 1.16.5 oynarım

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
99
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,052
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

Takabilirsin bir sorun olmaz.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,060
İsim
Mert Can Ergün
Top Bottom