Neler Yeni

Bu ssd anakartıma olur mu?

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
oyunlarınızı ve öenmli bilgilerinizii m2 de tutartsınız kalan şeyleri sataya atarsınız olur biter gibi hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çook eskiden almıştım sata ssd

benim kullandığım buydu

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Bay fahare
Yerine 2tb al elindekini sat yoksa PCx1 m2 kart al birini ona birini anakrta takarsın ama 1.sini yapmanı tavsiye ederim

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
daha doğrusu bunun ULTRA serisi vardı ama sanırım üretimden kalmış 🤣 hala kullanıyorum şahsen

Yerine 2tb al elindekini sat yoksa PCx1 m2 kart al birini ona birini anakrta takarsın ama 1.sini yapmanı tavsiye ederim
eğer ona kaldıysan hocam anakart değiştirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gizli
daha doğrusu bunun ULTRA serisi vardı ama sanırım üretimden kalmış 🤣 hala kullanıyorum şahsen

eğer ona kaldıysan hocam anakart değiştirsin
bende öyle düşündüm anakart değiştirmek zorunda falan kalırım diye. zaten bu pcyi 3 sene kullanacağım ve açıkcası işimi gördüğü için birdaha değiştirmekle uğrasmak istemiyorum.

laptopumdaki hi level ultra seriesi cıkartsam buna taksam olur mu? sata ssd takmak zor mu? pearless assasini takmam 4 saat sürmüştü

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
bende öyle düşündüm anakart değiştirmek zorunda falan kalırım diye. zaten bu pcyi 3 sene kullanacağım ve açıkcası işimi gördüğü için birdaha değiştirmekle uğrasmak istemiyorum.

laptopumdaki hi level ultra seriesi cıkartsam buna taksam olur mu? sata ssd takmak zor mu? pearless assasini takmam 4 saat sürmüştü
ooooo hiç zor değil hocam. İnternetten bakarak kolayca yapabilirsin. senin için en maklulu o olur

2 bağlantıyapıyorsun o kadar

Bu arada soğutucu takmak biraz cesaret istiyor gerilince kırıldıklarından korktukları için öyle oluyor. normalde 5dk

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gizli
ooooo hiç zor değil hocam. İnternetten bakarak kolayca yapabilirsin. senin için en maklulu o olur

2 bağlantıyapıyorsun o kadar

Bu arada soğutucu takmak biraz cesaret istiyor gerilince kırıldıklarından korktukları için öyle oluyor. normalde 5dk
evet stok soğutucunun o 2 mandalı kırılcak gibiydi o baya zamanı kaybettirdi.

neyse hocam sağolun yardım için

ÇunkBenYuşa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Mustafa Yüşa Varlı
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular