Merhaba aynı işlemci bendede var sorunu nasıl çözdünüz?Son bir kaç gündür anlık olarak discordta oyunlarda veya normal pc de takılırken anlık drop yiyorum yardımcı olabilir misiniz
sistem:
2x 5600Mhx 8gb Ram
R5 7500F
4060TI 16GB
Arka plan da açık olan gereksiz programlari kapatın işlemcinin tüm çekirdeklerini kullandığınızdan emin olun işlemci de kule tipi veya sıvı soğutma mi var AMD nin stok soğutucusu varsa büyük ihtimalle ısınıyordur ve donmaya sebebiyet veriyordurSon bir kaç gündür anlık olarak discordta oyunlarda veya normal pc de takılırken anlık drop yiyorum yardımcı olabilir misiniz
sistem:
2x 5600Mhx 8gb Ram
R5 7500F
4060TI 16GB
24h2 de tam olarak nasıl bir sorun var bende kullanıyorum pek bir sorun yokWindows 11 24H2 yüklü ise Sürüm düşürün Win11 19h2 olabilir veya Win10 deneyin şansınızı
Bende pencere donması yaşanıyordu benim diğer pcde. Yük altına girince browserden bir sayfa açıp kaydırığımd abir anda chrome ekranı donuyordu çözümü ise pencereyi küçültüp büyükmek veya yerini değiştirmek ya da alttab yapmaktı.Arka plan da açık olan gereksiz programlari kapatın işlemcinin tüm çekirdeklerini kullandığınızdan emin olun işlemci de kule tipi veya sıvı soğutma mi var AMD nin stok soğutucusu varsa büyük ihtimalle ısınıyordur ve donmaya sebebiyet veriyordur
Mesaj otomatik birleştirildi:
24h2 de tam olarak nasıl bir sorun var bende kullanıyorum pek bir sorun yok
Sistem özellikleriniz neler ? Ben Ryzen 3 3100 ile kullanıyorumBende pencere donması yaşanıyordu benim diğer pcde. Yük altına girince browserden bir sayfa açıp kaydırığımd abir anda chrome ekranı donuyordu çözümü ise pencereyi küçültüp büyükmek veya yerini değiştirmek ya da alttab yapmaktı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu olay kuzenin pcsindede oluyordu o da 24h2Di.