Neler Yeni

Yardım Asul dual 7700xt hakkında yardımcı olur musunuz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Pc hocası GG-13 sistemini aldım çok şükür. Ekran kartında coil whine sorunu yaşadığım için değişim istedim. Sizce doğru mu yaptım ?
Sistemi değil sadece ekran kartını değiştireceğim fakat heyecandan kutular kablolar biraz karıştı. Asus dual 7700xt kutusunda neler var nasıl öğrenebilirim ?
Hangi tuş ve kablolar ekran kartına ait bilmiyorum :( İlk defa masaüstü sistem ve ekran kartı kullanıyorum.
Saçma bir soru ama yardımcı olur musunuz ? 1-2 şey eksik diye ekran kartı bana geri dönsün istemiyorum. Ortalık karıştı
PC HOCASI GG-13 sistemin test sonuçları :

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
Arkadaşlar ekran kartını çıkarırken , bilgisayarı çalıştırmak için psuya taktığımız prizin yanında küçük şartel var. Onu indirmeli miyim ?
Statik elektrik vb. şeyler ile bilgisayara ya da kendimize bir zarar gelsin istemiyorum Allah korusun. Nasıl yapmalıyım ?
@gneaui @keremast

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
okr
Arkadaşlar ekran kartını çıkarırken , bilgisayarı çalıştırmak için psuya taktığımız prizin yanında küçük şartel var. Onu indirmeli miyim ?
Statik elektrik vb. şeyler ile bilgisayara ya da kendimize bir zarar gelsin istemiyorum Allah korusun. Nasıl yapmalıyım ?
@gneaui @keremast
psu fişini sök bilgisayarın güç tuşuna ardı ardına bas sonra sokebilirsin sokecegin şeyi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
okr
@Jiyu niye böyle dedim dersende pc den güç kablosunu çıkardığın zaman içinde elektrik kalıyor. nasıl diye soracaksan bende güç kablosun çektiğim zaman tuşa bastığımda pc 2-3 saniye çalışıyor kapanıyor. amaç elektriği kesip içindeki elektriği boşaltmak. valla yetmez diyorsan çıplak ayakla toprağa bas :D

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
@Jiyu niye böyle dedim dersende pc den güç kablosunu çıkardığın zaman içinde elektrik kalıyor. nasıl diye soracaksan bende güç kablosun çektiğim zaman tuşa bastığımda pc 2-3 saniye çalışıyor kapanıyor. amaç elektriği kesip içindeki elektriği boşaltmak. valla yetmez diyorsan çıplak ayakla toprağa bas :D
Güç tuşu dediğin açma kapama tuşu ise 15 saniye basılı tuttum 2 kez , aç kapa aç kapa yapmadım. Hayırlısı , sağol

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
okr
Güç tuşu dediğin açma kapama tuşu ise 15 saniye basılı tuttum 2 kez , aç kapa aç kapa yapmadım. Hayırlısı , sağol
evet açma kapama tuşu, psudaki bulunan tuşu ellemeye gerek yok

• Beğen

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Jiyu
evet açma kapama tuşu, psudaki bulunan tuşu ellemeye gerek yok
onu da kapattım ben bir şey olmuş mudur :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişim için yurt içine götürdüm , garantisi olmadan göndereceksiniz bir şey olursa sorumluluk almayız diyorlar.
Kadın aldı bantladı ama evire çevire biraz sert , ekran kartı var dedim 2 kez. İnşaAllah sorunsuz şekilde gider ve yenisi sorunsuz şekilde gelir.

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
840
İsim
okr
onu da kapattım ben bir şey olmuş mudur :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Değişim için yurt içine götürdüm , garantisi olmadan göndereceksiniz bir şey olursa sorumluluk almayız diyorlar.
Kadın aldı bantladı ama evire çevire biraz sert , ekran kartı var dedim 2 kez. İnşaAllah sorunsuz şekilde gider ve yenisi sorunsuz şekilde gelir.
yok sorun olmaz. yurt içi pek sorun çıkaran bir kargo değil. aras çok sıkıntı.

• Beğen
Top Bottom