Neler Yeni

Yardım Asul dual 7700xt hakkında yardımcı olur musunuz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar.
Pc hocası GG-13 sistemini aldım çok şükür. Ekran kartında coil whine sorunu yaşadığım için değişim istedim. Sizce doğru mu yaptım ?
Sistemi değil sadece ekran kartını değiştireceğim fakat heyecandan kutular kablolar biraz karıştı. Asus dual 7700xt kutusunda neler var nasıl öğrenebilirim ?
Hangi tuş ve kablolar ekran kartına ait bilmiyorum :( İlk defa masaüstü sistem ve ekran kartı kullanıyorum.
Saçma bir soru ama yardımcı olur musunuz ? 1-2 şey eksik diye ekran kartı bana geri dönsün istemiyorum. Ortalık karıştı
PC HOCASI GG-13 sistemin test sonuçları :

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Jiyu
Arkadaşlar ekran kartını çıkarırken , bilgisayarı çalıştırmak için psuya taktığımız prizin yanında küçük şartel var. Onu indirmeli miyim ?
Statik elektrik vb. şeyler ile bilgisayara ya da kendimize bir zarar gelsin istemiyorum Allah korusun. Nasıl yapmalıyım ?
@gneaui @keremast

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
okr
Arkadaşlar ekran kartını çıkarırken , bilgisayarı çalıştırmak için psuya taktığımız prizin yanında küçük şartel var. Onu indirmeli miyim ?
Statik elektrik vb. şeyler ile bilgisayara ya da kendimize bir zarar gelsin istemiyorum Allah korusun. Nasıl yapmalıyım ?
@gneaui @keremast
psu fişini sök bilgisayarın güç tuşuna ardı ardına bas sonra sokebilirsin sokecegin şeyi.

Top Bottom