Neler Yeni

M2 SSD Farklı marka aynı pc

Westoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
Dostlar selam, Monster marka Abra A5 V19.1 laptop kullanıyorum. İçindeki 500 gb yetmediğinden bir marka m2 ssd takıcağım içerisindeki m2ssd ye laptop u söküp baktığımda samsung un pmb1 m2 ssd si olduğunu gördüm 3500 okuma 2k-2.5k da yazması var. 2. slotta müsait aynı marka ürün mü almalıyım yoksa farklı bir marka alsam da aynı okuma yazma değerlerine sahip uygun olur mu. Amacın alıcağım 2.ssd ye oyunları vesaire şeyleri yüklemek olucak. Samsung almamam daki sebep laptop zaten eskiyor 2 seneye 5000 serisi laptoplardan çekmeyi düşünüyorum ama o arada da depolama için alıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

goygoy.x

80+
Depolama birimleri birbirinden bağımsız çalışır diye biliyorum. Ram'lerde olduğu gibi uyumlu çalışması önemli muhabbeti falan önemli değil. Marka farkının sorun olacağını sanmıyorum.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
OYUN VE BİLGİSAYAR PARÇALARI
ssd içerisinde yüklü olan oyun bulunduğu depolama alanının hızında çalışır. herhangi bir sorun olmaz. güncel 5000 üstü okuma yazma değerlere sahip ssdleri alın yeni sisteme geçince ona takarsınız

Westoren

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Depolama birimleri birbirinden bağımsız çalışır diye biliyorum. Ram'lerde olduğu gibi uyumlu çalışması önemli muhabbeti falan önemli değil. Marka farkının sorun olacağını sanmıyorum.
Peki maximum performansı garantilemek için okuma ve yazma hızlarının benzer olduğu m2 ssdler alıcağım. Herhangi bir marka öneriniz var mıdır? bütçe olarak çok yukarı çıkmak istemiyorum 3500 tl gibi. Zaten o kadar vericeksem samsung 970 eve 1tb alırım. Ama problemi alt markaların 500gblık serileriyle çözmek istiyorum. Ondan bir m2 ssd öneriniz var mıdır?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ssd içerisinde yüklü olan oyun bulunduğu depolama alanının hızında çalışır. herhangi bir sorun olmaz. güncel 5000 üstü okuma yazma değerlere sahip ssdleri alın yeni sisteme geçince ona takarsınız
Bu değerlere uygun bir m2 ssd önerebilir misiniz? Kioxia 1TB Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCIe M.2 NVMe 3D 5000MB-3900MB-sn SsdDeğerlendirmeleri https://www.hepsiburada.com/kioxia-...pm-HBC00005D55JQ-yorumlari?sayfa=1&filtre=1,5 sizce böyle bir m2 ssd uygun olur mu?

Son düzenleme:

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Peki maximum performansı garantilemek için okuma ve yazma hızlarının benzer olduğu m2 ssdler alıcağım. Herhangi bir marka öneriniz var mıdır? bütçe olarak çok yukarı çıkmak istemiyorum 3500 tl gibi. Zaten o kadar vericeksem samsung 970 eve 1tb alırım. Ama problemi alt markaların 500gblık serileriyle çözmek istiyorum. Ondan bir m2 ssd öneriniz var mıdır?

Bu değerlere uygun bir m2 ssd önerebilir misiniz? Kioxia 1TB Exceria Plus G3 LSD10Z001TG8 PCIe M.2 NVMe 3D 5000MB-3900MB-sn SsdDeğerlendirmeleri https://www.hepsiburada.com/kioxia-...pm-HBC00005D55JQ-yorumlari?sayfa=1&filtre=1,5 sizce böyle bir m2 ssd uygun olur mu?

goygoy.x

80+

Çok uzun süredir piyasayı takip etmiyorum, bildiklerimi söyler çekilirim öneri parçaları arkadaşlara bırakıyorum.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,771
İsim
Hacı
Marka farketmez uygun yollu bişi alıp takabilirsin.
Yeni laptopa da geçince söker ona takarsın.

•KoRkMaZ•

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Hasan Korkmaz
İlgilendiği Kategoriler

ramowarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
39
İsim
Ramazan kaya
Ayrıca bir kuşkuya düştüm suanda pc de kullandığım m2 ssd https://www.hepsiburada.com/samsung...00-2500mb-s-ssd-mzvl4512hblu-p-hbcv00007aqbj8 budur. Ancak bağlantı arayüzünün ney olduğunu tam anlayamadım. Bu şimdi M2 PCI 4x4 NVME bağlantı arayüzü mü oluyor ? Yardımcı olabilirseniz iyi olur yanlış arayüzlü bir şey almak istemiyorum.
Bunu senin bilmemen normal , çünkü monster'in kendi ürün sitesinde bile m2 slotlarının hangi Gen destekliyor yazmamış . Sadece kullandıkları m2 SSD pcie 4x destekli bir ssd görünüyor .

Top Bottom