Neler Yeni

Windows 11 Wifi kullanamiyorum.

ilkan23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa ilkan
Yeni bir laptop aldım.Hp victus 16, wifi bağlandığımda bağlı gözüküyor ancak hiç bir şey açılmıyor, siteler, windows store vs.Ayrıca sürekli internet kopuyor internet yok güvenli diyor. Tüm driverlarım güncel ancak sorun devam ediyor.

mucel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
Muhammet Ali Seviptekin
Yeni bir laptop aldım.Hp victus 16, wifi bağlandığımda bağlı gözüküyor ancak hiç bir şey açılmıyor, siteler, windows store vs.Ayrıca sürekli internet kopuyor internet yok güvenli diyor. Tüm driverlarım güncel ancak sorun devam ediyor.
formatı deneyin veya windows hata gidermeyi olmazsa dosya doğrulamayı deneyin yoksa wifi driverini kurun kuruluysa kaldırıp tekrardan kurun

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Anonim Ankh
Bir arkadaşımda da HP Victus vardı, onda da aynı sorun vardı, baktığımda Wi-Fi driver'ını otomatik olarak kurmadığını gördüm, HP'nin sitesinden kendi modelinin support sayfasında Wi-Fi driver'ını bul ve indir, kurduğun zaman laptop'u yeniden başlat, sorunun çözülmüş olur.

ilkan23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
mustafa ilkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir arkadaşımda da HP Victus vardı, onda da aynı sorun vardı, baktığımda Wi-Fi driver'ını otomatik olarak kurmadığını gördüm, HP'nin sitesinden kendi modelinin support sayfasında Wi-Fi driver'ını bul ve indir, kurduğun zaman laptop'u yeniden başlat, sorunun çözülmüş olur.
Hepsini indirdim ve günceller. Telefonumun internetini bağlayınca sorunsuz çalısıyor ancak wifi agima baglaninca soyledigim gibi oluyor. Wifi agina telefonum ve diger laptoplar sorunsuz baglaniyor ancak benimkinde sorun cikiyor

Top Bottom