Neler Yeni

Getir depoda çalıştım hijyenszlikten 5 gün dayanabildim.

h2k2n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hakan
Esenyurt getir deposunda 5 gün çalıştım depodaki hijyensizliği görünce işten çıkmaya karar verdim paramı dahi alamadım. İçeride eldivenle paketlenmesi gereken ekmek, donat vs açık ürünleri tamamen hijyensiz şekilde torbalara koyduklarını gördüm örneğin içeride 24 saat sigara içiyorlar ellerini yıkamadan paketlemeye devam ediyorlar. 1 2 kuryenin de tuvaletten çıktıktan sonra elini dahi yıkamadan açık ürünleri paketlediğine şahit oldum kesinlikle sipariş verirken 10 kere düşünün sağlığınızı riske atmayın.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Ege
Esenyurt getir deposunda 5 gün çalıştım depodaki hijyensizliği görünce işten çıkmaya karar verdim paramı dahi alamadım. İçeride eldivenle paketlenmesi gereken ekmek, donat vs açık ürünleri tamamen hijyensiz şekilde torbalara koyduklarını gördüm örneğin içeride 24 saat sigara içiyorlar ellerini yıkamadan paketlemeye devam ediyorlar. 1 2 kuryenin de tuvaletten çıktıktan sonra elini dahi yıkamadan açık ürünleri paketlediğine şahit oldum kesinlikle sipariş verirken 10 kere düşünün sağlığınızı riske atmayın.
Esenyurttan ne beklersin ki

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,863
İsim
Selim
Türkiye'de ne doğru ki?

Her şey özensiz, çirkin ve yanlış.
Ceza kesince devletin parasımi bitti diyen bir kitlenin olduğu ülkede çokta bir gelişim beklemeyin. Türkler pis ve rahat insanlardır sözde Avrupa özentisi bu kitle sadece işine gelen kısmı örnek gösterir fuhuş eğlence kolay kadınlar çıplaklık ama hiç kültürünü ve kurallarını buraya getirin demezler çünkü getirseler Türkiye'nin %90 kesimi cezalardan yiyecek ekmek bile bulamaz 👍 çok yüksek trafik cezaları ve işletmelere düzenli olarak hijyen testi yapılır uymazsa ağır ceza yer ikincisin de orayı kapatırlar bir daha da açamaz sadece Avrupa da ki trafik cezasını uygulasalar bu kitle arabalarını bile satmak zorunda kalır bu yüzden gevşek kurallar işlerine geliyor.

ardyata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Arda Iğdır
İlgilendiği Kategoriler
Mapper X Minecraft
Kanka veba mı kaptın?

h2k2n

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
hakan
işe girerken evrak imzalarsın orda olan orda kalır diye fln fln gizlilik için biri şikayet etse dava açılır
dava nedeni şirket karalama fln fln
geçecek o işleri insan sağlığıyla oynayamaz.

Top Bottom