Neler Yeni

1080p de ultra ayarlarda toplayabileceğim en iyi sistemi istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert Yemiş
Merhabalar.

Yıllardan beri oynadığım birkaç oyun var;
-Age of empires 2
-World of warcraft
-Battlefield serisi
-Pubg

Zaman zaman da hobi amaçlı fotograf çekip photoshop ve lightroom gibi programlarda fotograf düzenlemeleri yapsam da oyun ağırlıklı bir makine istiyorum.

1080p den öte bir beklentim yok hiçbir zaman 2k,4k oyunlarla, videolarla işim olmayacak.

Uzunca süre beni idare edecek bir pc ihtiyacım var. Bütçe sıkıntım pek yok gibi sadece kasaya 100bin liraya kadar verebilirim sanırım.

Hazır sistem de önerebilirsiniz ya da parça üzerinden de önerilerde bulunabilirsiniz. Lütfen beni uzunca süre idare edecek iyi bir pc toplamamda yardımcı olursanız çok sevinirim.

Özgürcan

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,628
İsim
Özgürcan
1080p ben 4070 sistemle istediğim oyunu ultra ayarda oynuyorum eğer sadece 1080p kullanıcaksanız 100bine çıkmanıza gerek yok herhangi bir 4070li sistem sizin tüm ihtiyacınızı görecektir tabii derseniz ki ben 2k 4k ultra oynarım ileride o zaman daha güçlü kart almanız gerekir ve rtx 5000 serisini beklemenizi önerebilirim

kayra2321

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Kayra
100 bin tl ye 4k lık sistem dizersin dostum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Onur Pamuk
Çekinerek bu sistemi yazıyorum, çünkü bu sistemin ederi ortalama 96k. Daha ayrıntılı uygun parçalar seçmek size kalmış. Anakart ve soğutucudan kısabilirsiniz özellikle. Şöyle bir sistem önerebilirim işlemciniz şu an için en yükseği olacak ama, biraz daha beklerseniz eğer r9 9950x3d işlemciler çıkacak. Önerdiğim işlemci: r7 9800x3d. Önerdiğim anakart: Asus Rog Strix X870-F Gaming. Önerdiğim ramler: 2 x 16 gb xpg 6400mhz cl32. Önerdiğim ekran kartı: Rx 7800 xt Önerdiğim Güç kaynağı: FSP Hydro G Pro Hg2-1000. Önerdiğim İşlemci soğutucu Asus Rog strix lc 3 360mm sıvı soğutucu. Önerdiğim kasa: Msi mag pano 100r. Önereceğim depolama birimi M2 ssd: Samsung 990 Pro 1tb. Bu sistem sanırım sizi gta 7 ye kadar bile götürür eğer ekran kartı güncel bir kart ile değiştirilirse. Umarım linç gelmez. :D

The Semih

80+ Gold
Merhabalar.

-Age of empires 2
-World of warcraft
-Battlefield serisi
-Pubg

Zaman zaman da hobi amaçlı fotograf çekip photoshop ve lightroom gibi programlarda fotograf düzenlemeleri yapsam da oyun ağırlıklı bir makine istiyorum.

1080p den öte bir beklentim yok hiçbir zaman 2k,4k oyunlarla, videolarla işim olmayacak.

Uzunca süre beni idare edecek bir pc ihtiyacım var. Bütçe sıkıntım pek yok gibi sadece kasaya 100bin liraya kadar verebilirim sanırım.

Hazır sistem de önerebilirsiniz ya da parça üzerinden de önerilerde bulunabilirsiniz. Lütfen beni uzunca süre idare edecek iyi bir pc toplamamda yardımcı olursanız çok sevinirim.
100 bin TL ye oynadığın oyunlar için sistem toplanmaz dostum, 3D modelleme yapanlar o bütçelere çıkıyor. Senin sistemde olması gereken Max ekran kartı RTX 4070

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,252
İsim
Furkan Görür
bütçene göre 7700xt veya 7800xt

bütçen yüksek ise 4070super ama bunlara min 7500f işlemci takman lazm

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Yusuf Karayer
Merhabalar.

-Age of empires 2
-World of warcraft
-Battlefield serisi
-Pubg

Bu sistemin ve beklentilerin hakettiği maksimum para 50K kankam 100K'ya 4K sistem diziliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
İbrahim Halil Nergiz
Merhabalar.

-Age of empires 2
-World of warcraft
-Battlefield serisi
-Pubg

Hazır sistem de önerebilirsiniz ya da parça üzerinden de önerilerde bulunabilirsiniz. Lütfen beni uzunca süre idare edecek iyi bir pc toplamamda yardımcı olursanız çok sevinirim
Şimdi normalde sana 4070 ekran kartı yeterlidir ama şuna bağlı oynadığın Pubg Mobilmi yoksa Pubg Steam mı Steam oynuyorsan 4070 yeterse artar lakin Pubg mobil oynuyorsan 1080 de en iyi FPS i alacam diyosan kesinlikle RYX 4080S alman lazım ki kendisi 55k civarıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom