Neler Yeni

Detaylı arayüze sahip banka kartı önerisi

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Muhammed efe
Ziraat dışında olsun istiyorum dostlar ve yurtdışı alışverişi vs el ile uygulamadan aktif veya pasif edebileceğim bi bankadan olsun istiyorum. Garanti'ye vs baktım ama sadece direkt olarak alışverişe kapıyıp açıyordun, yurtdışı vs detaylı olarak yoktu.

Luci_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berke
İlgilendiği Kategoriler
Karışık
Discord
berke#0001
Akbank, garanti ve iş bankasını kullanıyorum 3 kartta yurtdışına kapatılabiliyor bunları önerebilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Mehmet Çolak
dediklerin halkta var ama uygulaması kötü kartı da aktif pasif istediğin an ayarlama var mı hatırlamıyorum

Mr8ilgin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,768
İsim
Yavuz
Kuveytte var diye biliyorum hemde hiç bir masraf ücreti yok.

gavanoz

80+
Ziraat dışında olsun istiyorum dostlar ve yurtdışı alışverişi vs el ile uygulamadan aktif veya pasif edebileceğim bi bankadan olsun istiyorum. Garanti'ye vs baktım ama sadece direkt olarak alışverişe kapıyıp açıyordun, yurtdışı vs detaylı olarak yoktu.
hocam garantide internet üzeri alışverişe ve yurt dışı kullanımına açıp kapatmak için ayar var

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Muhammed efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam garantide internet üzeri alışverişe ve yurt dışı kullanımına açıp kapatmak için ayar var
Öyle mi hocam ben arkadaştan baktığımda bulamadım o zaman. Teşekkürler yardım için. Ziraat'ten sonra sanırım en çok kullanım garanti'de.

gavanoz

80+
Öyle mi hocam ben arkadaştan baktığımda bulamadım o zaman. Teşekkürler yardım için. Ziraat'ten sonra sanırım en çok kullanım garanti'de.
bu söylediğim kredi kartı için geçerli yalnız hesap kartında o ayarı göremedim
hesap ve kart > kartlar - kısmından kredi kartını seçince görünüyor fakat hesap kartını seçince aynı ayar görünmüyor

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Muhammed efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu söylediğim kredi kartı için geçerli yalnız hesap kartında o ayarı göremedim
hesap ve kart > kartlar - kısmından kredi kartını seçince görünüyor fakat hesap kartını seçince aynı ayar görünmüyor
Bana hesap kartında lazım kanka, çok saçma ama ya böyle bi sistem olması. Ziraat ne kadar sevmesemde en azından arayüzü vs daha detaylı. İşe bak sadece kredi kartında geçerli 😂. Bankada da böyle özellik olan banka var mıdır?

gavanoz

80+
halkbankta var fakat onda da internet alışverişine değil direk yurt içi yada yurt dışı açıp kapatabiliyorsun ayrı olarak günlük e-ticaret için limit belirleme seçeneği var ss atabilirsem ekliycem birazdan

Ekler

• IMG_5907.jpeg
    IMG_5907.jpeg
    338.2 KB · Hit: 7

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,480
İsim
Muhammed efe
halkbankta var fakat onda da internet alışverişine değil direk yurt içi yada yurt dışı açıp kapatabiliyorsun ayrı olarak günlük e-ticaret için limit belirleme seçeneği var ss atabilirsem ekliycem birazdan
Tamam kankam teşekkür ederim. Yurtdışı kapalı kaslın benim için yeterli zaten sadece ihtiyacım olunca açar veya kaparım. Sanal kart kullanıyorum zaten genelde internetten bir şey alırken.

Top Bottom