Neler Yeni

Donanımarşivinde Sızıntı Olma İhtimali Var Mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,521
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Komple bir data sızıntısı olsa ilk yöneticilerinki düşerdi zaten. Fakat günümüzde bilgisayarlardan çok fazla veri çekiyorlar çeşitli yöntemlerle. Milyonlarca veri geziyor haliyle insanların bilgisayarlarından çekilen verilerin içerisinde üyelerin bizdeki hesapları da olabiliyor. Son zamanlarda arttığı için veri sızıntılarına karışmış şifrelere karşı giriş yaparken uyarı yapan eklentiyi de kurduk.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,521
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Bu arada şu tarz kontrol sitelerini kullanmanızı öneririm. Kullandığınız adresler veri sızıntılarına karıştıysa uyarıyor.

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
797
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
İnsanın olduğu sistemde her zaman bir zaaf vardır. Donanımarşivinden sızan veriler olsa bile en fazla heryerde aynı şifreyi kullanıyorsanız başınız ağrıyabilir. Onun harici bir şey olmaz.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,944
İsim
Mehmet Aslan
Dün Bir Forum'un Veritabanı Sızmış Breachforums'ta Gördüm Xenforo Tabanlı Bir Forum'du Acaba Donanımarşivi Veritabanı Sızdırılma İhtimali Var Mı Dün 2024'Te Turkcell'in Veritabanı Sızdırıldı Daha Dün Konu Açtım İyi'ce Paranoyak Oldum Acaba Donanımarşivi Veritabanında Virüs Bulaşabilir Mi Yada Verilerim Sızabilir Mi?
Tüh veriler sızarsa naparız :kekw:

The Semih

80+ Gold

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,521
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
özgür kaplan
sen ne anlatıyorsun konu sahibi. geçen yıllarda zaten tüm tr telekominikasyon şirketleri verimizi sızdırmış forumdan sızsa ne olcak adamlar zaten göbek adına kadar öğrendi
ondan öncede 15 yaşındaki çocuklar sağlık bakanlığından verilerimizi sızdırdı
sen foruma takıldın

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
panel manel derken herkesin datası bi şekilde çalındı senin derdin burdaki kıytırık nicknamein mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Hamka
Dün Bir Forum'un Veritabanı Sızmış Breachforums'ta Gördüm Xenforo Tabanlı Bir Forum'du Acaba Donanımarşivi Veritabanı Sızdırılma İhtimali Var Mı Dün 2024'Te Turkcell'in Veritabanı Sızdırıldı Daha Dün Konu Açtım İyi'ce Paranoyak Oldum Acaba Donanımarşivi Veritabanında Virüs Bulaşabilir Mi Yada Verilerim Sızabilir Mi?
iyi bir şapkalı ufak bir hatada her yere sızabilir

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

SerkanK.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Serkan karakaya

Bu arada şu tarz kontrol sitelerini kullanmanızı öneririm. Kullandığınız adresler veri sızıntılarına karıştıysa uyarıyor.
Eski gmailimde 29 adet veri sizintisi olmus. Bircok seyi yeni gmailimi gecirdim fakat hala neyi gecirmedigimi bilmedigim icin silemiyorum ve bazi uygulamar,oyunlar eski gmailde kalma. O gmaili guven altina almak icin neler yapabilirim bir o gmailde bagli hesaplarin hepsini yenisiyle degismek istiyorum fakat hangi site veya uygulama bilmiyorum nasil ogrenebilirim

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom