Neler Yeni

Ps5 slim cızırtı sesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hamka
arkadaşlar ps5 slim digital 1 yıllık cihaz toplasan 200 saat oyun oynanmıştır cihazı ilk kez temizledim oyun oynarken ilk kez cızırtı sesi aliyorum neden acaba bir hata mı yaptım fan bölümüne elektrik süpürgesi ile temizlemeye çalıştım pek olmadı sonra üfledim içindeki tozlar kalksın diye bundan ötürü mü bu ses çıkıyor

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ahmet
Hocam kısa video çekip yüklerseniz yardımcı olmamız daha kolay olur. Elektornik mi yoksa fiziksel bir sorun mu ona göre yorum yaparız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hamka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ahmet
Hocam fana temas eden bir şey var gibi. Eğer iş den anlıyor iseniz kapağı açıp sürten şeyi eski konumuna alın bunun için Youtube da tonla video da var size yardımcı olacaktır(video deme amacım bu işlere eliniz yatkın değilse en azından kapağın çentiklerini kırmadan çıkarmanız için).

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hamka
Hocam fana temas eden bir şey var gibi. Eğer iş den anlıyor iseniz kapağı açıp sürten şeyi eski konumuna alın bunun için Youtube da tonla video da var size yardımcı olacaktır(video deme amacım bu işlere eliniz yatkın değilse en azından kapağın çentiklerini kırmadan çıkarmanız için).
kontrol edicem tekrar buraya yazıcam

Nezha

80+ Bronze
herhalde bir etiket fana değiyor çünkü cızırtıdan çok pır pır pır diye ses geliyor kademeli

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Melih Baygör
fan bölümüne elektrik süpürgesi tuttuğun için muhtemelen fan zarar görmüş ve sürtme yapıyordur. çalışırken kasayı hafif hareket ettirdiğinde sesin kesiliyor olması lazım kontrol edebilirsin. fan bakımı ile belki düzelir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hamka
fan bölümüne elektrik süpürgesi tuttuğun için muhtemelen fan zarar görmüş ve sürtme yapıyordur. çalışırken kasayı hafif hareket ettirdiğinde sesin kesiliyor olması lazım kontrol edebilirsin. fan bakımı ile belki düzelir.
ses kesilmiyor yalnız aynı ses devamlı geliyor kulağıma cihazın çalışmasına engel bir durum olur mu peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

herhalde bir etiket fana değiyor çünkü cızırtıdan çok pır pır pır diye ses geliyor kademeli
tekrar baktım ilk haliyle aynı temas eden bir şey yok ya da ben görmüyorum

Nezha

80+ Bronze
ses kesilmiyor yalnız aynı ses devamlı geliyor kulağıma cihazın çalışmasına engel bir durum olur mu peki
Mesaj otomatik birleştirildi:

tekrar baktım ilk haliyle aynı temas eden bir şey yok ya da ben görmüyorum
bende 8 senelik ps4 slim var 1 kere açıp temizlemedim erken açmışsın hocam sen. Ama çözülemeyecek sorun değil muhtemelen kağıt değilse de kablodur fanın güç kablosuna değiyordur ince siyah. enerjiyi kesip komple fanı söküp test edebilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hamka
bende 8 senelik ps4 slim var 1 kere açıp temizlemedim erken açmışsın hocam sen. Ama çözülemeyecek sorun değil muhtemelen kağıt değilse de kablodur fanın güç kablosuna değiyordur ince siyah. enerjiyi kesip komple fanı söküp test edebilirsin.
hocam pek uğraşmak istemiyorum ileride sıkıntı yaratmaz ise kalsın böyle bir ara fanı temizlerim iyice

Nezha

80+ Bronze
Kablo sesiyse sıkıntı yaratmaz hocam siz yine de kontrol edin iyice ışık altında.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,044,400
Üyeler
165,671
Son üye
Rrywen
Top Bottom