Neler Yeni

Ps5 slim cızırtı sesi

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Melih Baygör
güncelleme sonrası falan gelmiş olabilir mi bu ses? işyerinden arkadaşım da fan sesinin yükselmiş olabileceğinden bahsetti az önce.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hamka
güncelleme sonrası falan gelmiş olabilir mi bu ses? işyerinden arkadaşım da fan sesinin yükselmiş olabileceğinden bahsetti az önce.
bilemiyorum hocam olabilir eski oyunlarda ses yok ama yeni oyunlarda bu ses var gta5de yok tlou da bu ses var mesela
hocam oynamaya devam edeceğim bir şey göremiyorum ses artarsa bir tamirciye gidicem garantisi yok cihazın fanda oluşan bir hasar cihaza zarar verir mi yoksa hasar sadece fanda mı kalır onu da merak ediyorum doğrusu
Mesaj otomatik birleştirildi:

bro ne yapmam lazım bir tavsiye ver

Son düzenleme:

Bluelektro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Melih Baygör
bilemiyorum hocam olabilir eski oyunlarda ses yok ama yeni oyunlarda bu ses var gta5de yok tlou da bu ses var mesela
hocam oynamaya devam edeceğim bir şey göremiyorum ses artarsa bir tamirciye gidicem garantisi yok cihazın fanda oluşan bir hasar cihaza zarar verir mi yoksa hasar sadece fanda mı kalır onu da merak ediyorum doğrusu

bro ne yapmam lazım bir tavsiye ver
videoyu izlediğim kadarıyla ses rahatsız edici boyutta değil, biraz daha kullan bakarsın duruma

Moonlighter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
814
İsim
Ahmet
Chazda herhangi bir titreşim var mı peki ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Hamka
Chazda herhangi bir titreşim var mı peki ?
hayır hocam sadece pır pır sesi var yeni nesil oyunlarda var ses, eski oyunlarda o ses nerdeyse gelmiyor

videoyu izlediğim kadarıyla ses rahatsız edici boyutta değil, biraz daha kullan bakarsın duruma
hocam kulağımı cihaza yaklaştırdigimda ses geliyor rahatsız etmiyor zaten ilerleyen vakitte tekrar burada size yazıcagim teşekkür ederim yardımınız için

Top Bottom