Neler Yeni

Hesabımı nerede en hızlı ve değerinde satarım?

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
Arkadaşlar merhaba. Gitgide bozulan tr server sorunundan dolayı valorant hesabımı satmaya karar verdim ama site olarak emin olamadım. itemsatis ölücülerle dolmuş gibi. Değerinde satabileceğim bir site önerir misiniz?
Hesabımın değeri hakkında da yorum yapmak isterseniz yoruma açığım.
Hesabın skinleri:
Champions 2022 phantom ve kelebeği
Blastx odin ve frenzy
Rgx spectre
Yağmacı şerif
Champions 2023 vandal
Yağmacı-delipop-yitik-köken vandal
Başka bıçak veya silah skini varsa da şu an hatırlamıyorum hesaba bakınca editlerim. Bazı savaş bileti skinleride var ama çok bir değeri olur mu bilemedim. Maks plat 3 gördü.

Bu konuyu hesabı burada satmak için açmadım gerçekten hem site önerisi hem de değerini merak ediyorum.

Güncelleme:
Yağmacı Bıçak, Gazap(SavaşBileti), Hızlı ve ölümcül Karambit(savaşBileti) bıçak olarak,
diğer silahlarda da çeşitli savaş bileti skinleri var. Hiç skin olmayan silah outlaw.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Ramazan Baygara
ben alabilirim güzel fiyat söylerseniz

rmzn96

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Ramazan Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam biraz fazla öldürdünüz galiba hesabı 🤣
Valla piyasayı bilmediğimden hiç kimseye cevapta yazamadım. Bilmiyorum bence champions 2022 seti bile bence başlı başına değerlidir diye düşünmüştüm

Overrate

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Mehmet sunal
Valla piyasayı bilmediğimden hiç kimseye cevapta yazamadım. Bilmiyorum bence champions 2022 seti bile bence başlı başına değerlidir diye düşünmüştüm
2021 seti olsaydı başlı başına değerli olurdu ama 2022 setinin çok seveni yok ne yazıkki 2023 setide aynı şekilde
Mesaj otomatik birleştirildi:

sizin kafanızda bir fiyat olmalı başkalarından teklif alarak satmayın bence

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Fettah Özalp
1.5k eder

Top Bottom