🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
Ben sahibinden aldım sattım Ps5 i daha uyguna bulursunhocam sahibindende olunca güvenemiyor insan
Ben sahibinden aldım sattım Ps5 i daha uyguna bulursunhocam sahibindende olunca güvenemiyor insan
n11'den Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!playstation 5 almayı düşünüyorum ama hangi model iyidir ne kadar verilir nerden alınır bilmiyorum yardım edebilirseniz sevinirim
sahibindenden alicam gibi alırsam 10dk daha ucuz doğru ama bir sıkıntısı çıkarsa güvenemiyorum pekBen sahibinden aldım sattım Ps5 i daha uyguna bulursun
güzel duruyor hocam fiyatıda iyimişn11'den Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu Satıcı dan hic şikayet yok
model numaraları ne değiştiriyor tam olarak hocamMümkünse önceliğin diskli olsun. Model numaralarına dikkat et.
CFI numaralarından bahsediyorum. Bazı serilerinde ısınma sorunu vs. olabiliyor.güzel duruyor hocam fiyatıda iyimiş
Mesaj otomatik birleştirildi:
model numaraları ne değiştiriyor tam olarak hocam
şikayet yok ama iyi yorumda göremedim hocam benn11'den Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatları ve Özellikleri
Sony Playstation 5 PS5 Slim 1 TB Digital Edition Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
bu Satıcı dan hic şikayet yok
cfi numarasına nereden bakabilirim hocamCFI numaralarından bahsediyorum. Bazı serilerinde ısınma sorunu vs. olabiliyor.
cdli olmasının tek artısı cdli oyun oynayabilmekmi yoksa farklı artıları varmıithalatçı cd li al
cd li oyunları al sat yaparsın dijital e göre avantajı oşikayet yok ama iyi yorumda göremedim hocam ben
cfi numarasına nereden bakabilirim hocam
cdli olmasının tek artısı cdli oyun oynayabilmekmi yoksa farklı artıları varmı
cd li oyunları al sat yaparsın dijital e göre avantajı o
https://www.amazon.com.tr/Sony-Play...ps5&qid=1737551195&sprefix=ps5,aps,146&sr=8-3 alacaksan amazondan al amazonda iade konusu kolaySony Playstation 5 Slim CD Edition Ps5 Sli̇m Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Sony Playstation 5 Slim CD Edition Ps5 Sli̇m Oyun Konsolu İthalatçı Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sony Playstation 5 Slim CD Edition Ps5 Sli̇m Oyun Konsolu İthalatçı Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
bu nasıl hocam
Sony Playstation 5 Slim CD Edition Ps5 Sli̇m Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Sony Playstation 5 Slim CD Edition Ps5 Sli̇m Oyun Konsolu İthalatçı Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sony Playstation 5 Slim CD Edition Ps5 Sli̇m Oyun Konsolu İthalatçı Garantili en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
bu nasıl hocam
amazondan al üstüne ayrı ps5 kolu al pahalı fiyatlar özellikle ithalatçi içinSony Playstation 5 Slim CD Edition Oyun Konsolu - 2. DualSense PS5 Kol + Fifa FC 25 PS5 Oyun (İthalatçı Garantili) Fiyatı ve Özellikleri
Sony Playstation 5 Slim CD Edition Oyun Konsolu 2. DualSense PS5 Kol + Fifa FC 25 PS5 Oyun İthalatçı Garantili fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Sony Playstation 5 Slim CD Edition Oyun Konsolu 2. DualSense PS5 Kol + Fifa FC 25 PS5 Oyun İthalatçı Garantili en uygun...www.teknosa.com
veya bu
çift kol olması öncelikli hocam oyuna çok gerek yok