Neler Yeni

FSP CMT218 Sizce psu watt'u yalan mı?

Phyromi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tugay
Daha bugün 4070li süper toplamıştım power supply ve kasa olarak https://pckolik.com/tr/products-det...atx-mid-tower-oyuncu-kasa?ref=akakce&v=1.55.6 bu kasa önerisi gelmişti hem kendi ucuz hemde rakiplerine kıyasla bin lira fark vardı böyle olunca alayım dedim sonra bugünki videoyu izleyince içime kurt düştü acaba psu watt değeri yalan mıdır? çünkü fark gerçekten fazla. aynı kasanın 550 W 2800 küsür lira ne diyorsunuz? Daha bugün söylediğim için iptal edebilirim gibi
1737572957558.png

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,503
İsim
Kürşat
Daha bugün 4070li süper toplamıştım power supply ve kasa olarak https://pckolik.com/tr/products-det...atx-mid-tower-oyuncu-kasa?ref=akakce&v=1.55.6 bu kasa önerisi gelmişti hem kendi ucuz hemde rakiplerine kıyasla bin lira fark vardı böyle olunca alayım dedim sonra bugünki videoyu izleyince içime kurt düştü acaba psu watt değeri yalan mıdır? çünkü fark gerçekten fazla. aynı kasanın 550 W 2800 küsür lira ne diyorsunuz? Daha bugün söylediğim için iptal edebilirim gibi
Alıntıyı görüntüle
FSP videoda bahsedilen çinden toptan alıp marka adı basan bir firma değil

Phyromi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tugay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
FSP videoda bahsedilen çinden toptan alıp marka adı basan bir firma değil
Tamamen bilmediğim için soruyorum nasıl emin olabilirim? Çünkü rakiplerine kıyasla 1000 lira ucuza geliyor çok kuşkulandırıcı ve geldiğinde bunun bir uygulaması ya da absürt şekilde para harcamadan anlayabileceğim bir yolu var mı?

Alican.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Alican ekinci
no name markalarda böyle olaylar olmuş fason marka gibi yani fsp resmi markadır hocam.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,503
İsim
Kürşat
Tamamen bilmediğim için soruyorum nasıl emin olabilirim? Çünkü rakiplerine kıyasla 1000 lira ucuza geliyor çok kuşkulandırıcı ve geldiğinde bunun bir uygulaması ya da absürt şekilde para harcamadan anlayabileceğim bir yolu var mı?
İçini rahatlatacaksa occt testlerine falan sok crash vermezse np

Phyromi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tugay
no name markalarda böyle olaylar olmuş fason marka gibi yani fsp resmi markadır hocam.
gerçekten sağolun rahatladım ilk defa topluyorum birde tek tek discordan bi arkadaş yardımcı olmuştu.

FSP en köklü firmaların başında gelir. Sıkıntı olmaz. Videoda bahsedilen muhtemelen bazı sitelerin kendi markasıyla sattığı kasaların psular. Fiyat konusunda da örneğin yurtdışı fiyatına bakın tl ye çevirin. Çok absürt bi ucuzluk varsa şüpheli olur. Onun dışında tr deki fiyat farkları bazen gereksiz absürt olabiliyor.

Phyromi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tugay
İçini rahatlatacaksa occt testlerine falan sok crash vermezse np
videoda demişti zaten 650 700 w filan kullanması için 4080 4090 sistem olması gerek diye o yüzden bu olur mu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

FSP en köklü firmaların başında gelir. Sıkıntı olmaz. Videoda bahsedilen muhtemelen bazı sitelerin kendi markasıyla sattığı kasaların psular.
Peki 1k ucuz olmasına indirim yapmış diyip geçebilir miyiz? en çok kafama takılan o biraz

videoda demişti zaten 650 700 w filan kullanması için 4080 4090 sistem olması gerek diye o yüzden bu olur mu bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki 1k ucuz olmasına indirim yapmış diyip geçebilir miyiz? en çok kafama takılan o biraz
Sıkıntı olmaz. Başka bir marka ürün satıyorlar sonuçta. Kasanın büyük karton kutusu vardır. Detaylar ve etiketler orda vardır. Kasanın içersinde psu etiketlerinide kontrol edersiniz.

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,003
İsim
Ali Mert Okuducu
Bende deepcool cc560 var. Bildiğim kadarıyla çin markası. Böyle bi sıkıntı var mı acaba deepcoolda?

Top Bottom