Neler Yeni

Amazon.com iade sorunu (rezaleti)

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Bay fahare
Sen seçmişsin amazon bakiyesi olarak onunda kuralları belli yapacak bişi yok şu durumda araştırıp öyle iş yapsaydın keşke sağlık olsun diyelim.
Amazon Hediye Kartı bakiyesi sadece Amazon.com.tr tarafından satılan ürünlerde kullanılabilecektir. Burda satıcı adı değil bir link geçmekte yani siteyi belirtiyor bu son cevap verişim karşı çıkanlara burdan satıcı olarak algılayabiliyorsanız siz cevap vermenize gerek yok başka konuya geçebilirsiniz şayet burda bir sorun olduğunu düşünüyorsanız birşeyler yazın lütfen hem kendi vaktiniz hem benim vaktimi çalmayın Amazon bile beni aradı sorununu anladı farklı çözüm yöntemleri sunmaya çalışıyor millet amazonu savunuyor anlamadım gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

amazonun iadesi okadar uzun bile sürmüyor bile kulaklık alıp iptal ettim 30 dakikada param yattı sonra geri sipariş verdim hediye kartı yapmadan önce keşke okusaydınız hangilerinde geçerli oldugunu
Hayır hocam bankamdan kaynaklı sorun geç düşüyor bankama 1 hafta sürdüğü oldu

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,499
İsim
Baran Kut
Amazon.com.tr denilince satıcı mi aklına gelmekte yoksa site mi ? Basbaya yanıltma mevcut burda satıcı adı kimini Amazon Resmi tarzı bir şey olsa yine sorun yok direk sitenin adı konulmuş
Açıklamada açıkça yazıyor gibi hocam.
Durumuna üzüldüm ama yapacak bir şey yok gibi duruyor. Hediye bakiyeyi nakite çevirebilme imkanı olsaydı kara para aklarlardı burada.
https://www.amazon.com.tr/gp/help/customer/display.html?nodeId=G5D4TA7NBKQT7GW2
Alıntıyı görüntüle
Burada da göreceğin üzere, 2022 Ekim itibariyle sadece Amazon tarafından satılanlarda kullanılabilecektir. Eğer açıkça olmadığını söylüyorsanız bile sonrasındaki cümle de açıkça konuyu detaylandırıyor.
Üçüncü parti pazaryeri satıcılarında da kredi kartı ve banka kartı gibi "diğer" ödeme yöntemlerini kullanabilirsiniz diyor.

Şikayetten bir şey çıkmaz hocam üzgünüm. Bunda hata sizde.

Top Bottom