Neler Yeni

🔥İndirim Bu fiyata Almayanı dövüyorlar X870E-E Gaming Wifi 22.358

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,702
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hayır, 100 bin TL için üst seviye cevabının saçma olduğunu düşünüyorum. Ama senin bunu bile anlamaman senin sorunun.
Tm sorunlar hayata renk katıyor knka sana da öneriyorum 🤣

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,771
İsim
Oğuz
Türkiye'de alan yok sanıyorsunuz ama alan çok var. Memur maaşıyla 300 bin biriktirip hepsini setup'a basan arkadaşım var. Zevk meselesi. Açıkçası kendi evime geçince ben de her şeyiyle çok iyi üst düzey bir oda kurmak istiyorum ne kadar tutarsa tutsun.

Gurkanpiro

80+ Platinum
Türkiye'de alan yok sanıyorsunuz ama alan çok var. Memur maaşıyla 300 bin biriktirip hepsini setup'a basan arkadaşım var. Zevk meselesi. Açıkçası kendi evime geçince ben de her şeyiyle çok iyi üst düzey bir oda kurmak istiyorum ne kadar tutarsa tutsun.
valla soyle 3 4 slot kaplayan ekran kartı 20 30 kg olan kasa ıstıyor baya hos duruyor

KingDeViL

80+ Bronze
Bende böyle üst seviye anakartları beğeniyorum. Normal kullanıcılar için pek artısı yok ama bende hoş gözüksün ve istediğim bir kaç özellik olsun diye 12k bir anakarta vermiştim. Mesela 4 ssd takma slotu var ama 1 tane yuvayı anca kullanıyorum :))

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Gökhan
Bende böyle üst seviye anakartları beğeniyorum. Normal kullanıcılar için pek artısı yok ama bende hoş gözüksün ve istediğim bir kaç özellik olsun diye 12k bir anakarta vermiştim. Mesela 4 ssd takma slotu var ama 1 tane yuvayı anca kullanıyorum :))
nas ve 10 gb ethernet falan mı kullanıyorsun hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

kimse begenmemiş ama bunu bende begeniyorum her tarafı mesh
bunun yerine ap201 almak daha mantıklı bence. satıcı da zaten sıkıntılı bir tık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,555
Üyeler
166,402
Son üye