Neler Yeni

🔥İndirim Bu fiyata Almayanı dövüyorlar X870E-E Gaming Wifi 22.358

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
geçen yıl da böyleydi bu wraith dediğin de doğru değil zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

hangi yasa hocam bu? ama öyle antin kuntin magazin haber siteleri atmayın mevzuat.gov.tr yada resmi gazete atın yanlış haber çok var ortalıkta
Resmi gazete de yayınlandı diye abdullah paylaşmıştı sanırım geri çekilmiş karar şuan yönetmelikte 14 gün ibaresi var.

geçen yıl da böyleydi bu wraith dediğin de doğru değil zaten

hangi yasa hocam bu? ama öyle antin kuntin magazin haber siteleri atmayın mevzuat.gov.tr yada resmi gazete atın yanlış haber çok var ortalıkta

hocam bu kıyağımı unutma aşağıya yasayı bırakıyorum bilgilenin hakkınızı sonuna kadar savunun

iade edilemeyen ürünler de bunlar. wraith sattığı hiç bir ürün buna girmiyor yalandan da bilgisayar sarf malzemesi diye yazmışlar.
sarf kelimesinin manasını bilmiyorlar zaten ama tdkya açıp ne manaya geliyormuş diye bakmamışlar bile.
Evet bende 15dk dır okuyorum şuan için karar geri çekilmiş görünüyor.

ghnn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Gökhan
Resmi gazete de yayınlandı diye abdullah paylaşmıştı sanırım geri çekilmiş karar şuan yönetmelikte 14 gün ibaresi var.

Evet bende 15dk dır okuyorum şuan için karar geri çekilmiş görünüyor.
şunu diyorsan evet telefonlarda tabletlerde bilgisayarlarda cayma hakkı kaldırıldı. ama buna klavye mouse monitör işlemci ram ekran kartı vs anladın sen bunlar dahil değil. ama hak veriyorum başlık çok clickbait bir başlık olmuş tamamını izlemeyen biri yanlış anlar kesin

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,293
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
şunu diyorsan evet telefonlarda tabletlerde bilgisayarlarda cayma hakkı kaldırıldı. ama buna klavye mouse monitör işlemci ram ekran kartı vs anladın sen bunlar dahil değil
Bu değil eski video bu reels de paylaştı bir haftayı geçmiştir. Yapılan yanlıştan dönülmesi iyi ülkemizde pek olmayan şeyler.

• Beğen
Reaksiyonlar: ghnn

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
753
İsim
Furkan
Asus rog x870-a Alacaktım bu asus 800 kartlarda ekran kartı çıkarıp takma sorunu varmış çok sorun yaratır mı o problem bilgsi olan var mı? Alınır mı hala?

Wobble73

80+
dostum bu zeka ile dışarda fazla dolaşma kendine zarar verebilirsin tanrı sana hidayet versin :monkahmm:

bypast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
uğur demirel
Asus rog x870-a Alacaktım bu asus 800 kartlarda ekran kartı çıkarıp takma sorunu varmış çok sorun yaratır mı o problem bilgsi olan var mı? Alınır mı hala?
Ne gibi bir sorunmuş hocam açarmısınız biraz daha çok bir bilgim yok o konu hakkında ama

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Ferhat Bilgi
Üst düzey almak isteyenler genelde direk mağazaya gidip alıyor öyle çok denk geldim 100 bin tl sistemler vs için bu anakartlar çok pahalı kalıyor ekstrem fiyat sistem arayanı da forumda çok çok nadir gördüm
E adamın kafasındaki sistem belli gidiyor bu bu bu diyor alıyor fp bakmıyor ki kalite performans sistem alıyor

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Baran Kut
Ne gibi bir sorunmuş hocam açarmısınız biraz daha çok bir bilgim yok o konu hakkında ama
Paylaşmıştım burada da ama görülmemiş.

Birçok kişinin ekran kartı zarar görmüş. 5090'ı zarar gören var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,492
Üyeler
166,217
Son üye
Samsung Galaxy
Top Bottom