Neler Yeni

STOK YENILENDI - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

trouya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Can Gümüş
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
midem bulandı ** iğrenç reklamları göre göre olmuyor sikerler

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
bataryalı ürün olmasa sıfır kutusunda beklet 5 yıl sonra sat

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Deniz
Ben de o satıcıdan aldım. 8k alıcı şarj cihazında mı oluyor. Eğer öyleyse iptal edicem.Bu satıcıdan alanların resimli yorumlarına baktım. Hepsinde şarj cihazı vardı.
Dock'un içinde 8k alıcı gömülü

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Y K
ben hayattan soğudum kaç kez olmadı en son 3 kez oldu sırayla 35tl 70 ve yine 70tl kupon verdi

Kupon kullanmıyorsun hocam, direkt ürün fiyatı 104 tl ye düşüyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dock'un içinde 8k alıcı gömülü

8közünürlük diyor bizim aldığımı,da ama iarj cihazı yok diyor, anladığım kadarıyla 8k manyetik var, yani dock, ama olmayan ne onu anlamadım.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun

8közünürlük diyor bizim aldığımı,da ama iarj cihazı yok diyor, anladığım kadarıyla 8k manyetik var, yani dock, ama olmayan ne onu anlamadım.
yt bir sürümde dongle yeri vardı ama içi boştu. belki şarj olmadan dongle ile geliyordur. Sşarj etmeyi Type-C üzerinden yapıyordur. veya direkt olması gerektiği gibi gelecektir

kai5er

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
SF

Hocam ben de o satıcıdan aldım. Yani 1075 tl olan.Satıcısı ajazz olmayan.Yorumlarda alanlar 8k hızı almışlar.O zaman dock geliyor. Şarj cihazı olmasada olur. Type c ile şarj ederiz ama 8k lık dock yoksa iptal ederim sparişi.Ama resimli yorumlarda şarj cihazı çıkmış içinden.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
939
İsim
Y K
yt bir sürümde dongle yeri vardı ama içi boştu. belki şarj olmadan dongle ile geliyordur. Sşarj etmeyi Type-C üzerinden yapıyordur. veya direkt olması gerektiği gibi gelecektir

Mantıken şöyle, ajazz satıcısındaki ürünün fiyatta aynı, dongle sız satıyorlarsa fiyatının düşük olması gerek diye düşünüyorum.

Hocam ben de o satıcıdan aldım. Yani 1075 tl olan.Satıcısı ajazz olmayan.Yorumlarda alanlar 8k hızı almışlar.O zaman dock geliyor. Şarj cihazı olmasada olur. Type c ile şarj ederiz ama 8k lık dock yoksa iptal ederim sparişi.Ama resimli yorumlarda şarj cihazı çıkmış içinden.

Evet tüm fotoğraflarda var görünüyor 17k dan fazla satışı var adamın 3 ürün var şuan sattığı biri bu. Sorun olmaz diye düşünüyorum. 8k çözünürlük dediği muhtemelen cihazdır.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,246
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Mantıken şöyle, ajazz satıcısındaki ürünün fiyatta aynı, dongle sız satıyorlarsa fiyatının düşük olması gerek diye düşünüyorum.
gelince görürüz artık yapacak bir şey yok

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
dikkat edin aj159p ile aj159 pro farklı ürünler
aj159p ile 1k dock geliyor
switchleri scrolları düşük model

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Korkusuz korkak
HEIJUE TONGCHUANG Adlı satıcıdan bende satın aldım. Satıcıya mesaj attım dongle dahil mi diye bakalım cevabı bekliyorum. eğer dahil değilse iptal ederim siparişi. cevap gelince buraya yazarım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,558
Üyeler
166,229
Son üye
Xoumers
Top Bottom