Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Father
Ben hala alamadım arkadşalar herkes toplansın bana almaya calısalım bir tek ben kaldım

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Y K

Bu versiyonunu 750 TL'ye alabildim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşın dediği reklam kimliği silme mevzusunu yapınca oldu. Çok teşekkürler.

Rica ederim, hayırlı olsun, ben de onu sipariş ettim ama şarj dahil değik diyor, cevap bekliyorum bakalım satıcıdan, inşallah dahildir.

Ben hala alamadım arkadşalar herkes toplansın bana almaya calısalım bir tek ben kaldım

Üstte dediğimi harfiyen yap alırsın, arkadaş almış.

ismailssqq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
379
İsim
ismail sağlam
merak etme kankam TAM TAMINA 10 SAATİR UĞRAŞIYORUM VE ALAMADIM.

8 tane telefonla denedim 10 saat oldu alamadım

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
898
İsim
Deniz
Rica ederim, hayırlı olsun, ben de onu sipariş ettim ama şarj dahil değik diyor, cevap bekliyorum bakalım satıcıdan, inşallah dahildir.

Üstte dediğimi harfiyen yap alırsın, arkadaş almış.
Satıcı bilgilendirme yapınca konuya yazabilir misin?

chade

80+ Bronze
Uygulamayı silin, 5.sayfadaki arkadaşın attığı linke girin. Çark falan çeviriyorsunuz 700 lira indirim gibi bir şey veriyor. Sonra o sayfadan uygulamaya git diyip uygulamayı indirin. Baştan sıfır e postayla yeni hesap açın sonra o linke tekrar girip o uygulamaya git tuşuna basın. Biraz kurcaladıktan sonra 104 lira olarak gözüktü bende ürün. Sizde olmazsa fikrim yok maalesef.
bu sıralamayla gidip yaptım. kendi telefonumda denedim. daha önce de indirmiştim zaten uygulamayı. önce uygulamayı sildim sonra hiç hesap açılmamış bir gmaille hesap açtım ve sipariş verdim. dümdüz oldu indirim. hiç cihaz değiştirmedim, kart vs de değiştirmedim. şans herhalde biraz. ürün + vergisi o bu derken total 748 lira tuttu.

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
940
İsim
Y K

chade

80+ Bronze
tek korkum şu an şarj istasyonu çıkmıyor şarj edemezsiniz bu yüzden kullanamazsınız demeleri. umarım içinden çıkıyordur yoksa iadeyle falan uğraşmak çok dert

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
434
İsim
Umut Şener
Selamlar temuda sonradan ürün ekleme özelliği var mı farenin yanında keycaps alacaktım unuttum

UweN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
uwen uwen
reklam kimliği nasıl siliniyor bulamadım

Top Bottom