Alan kişiler alıp 1200den satıp kar etmeye çalışıyorlar ülkece perişan haldeyizstok bitmesede alınmıyorki tam 11buçuk saattir almaya uğraşıyorum alamadım indirim olmuyor bende
Alan kişiler alıp 1200den satıp kar etmeye çalışıyorlar ülkece perişan haldeyizstok bitmesede alınmıyorki tam 11buçuk saattir almaya uğraşıyorum alamadım indirim olmuyor bende
O kadar uzun durdu ki stokta aslında, normal vatandaş aldı hepsiniStok bitmiş FIRSATÇI arkadaşlar yüzünden alamadım yine
Stok kalsa alacağınız ne malum ? biz kaç saattir uğraştık.Stok bitmiş FIRSATÇI arkadaşlar yüzünden alamadım yine
10 20 k satılırken nerdeydiniz kaç gündür alan yoktuStok bitmiş FIRSATÇI arkadaşlar yüzünden alamadım yine
kolay yöntemi ne1 telefondan 1 kere alınabiliyor bende 4 telefon var kolay yöntemini buldum satılır mı beyler sizce alayım mı fazladan
stok var knk hala 748tlya alınabiliyorStok bitmiş FIRSATÇI arkadaşlar yüzünden alamadım yine
uygulamayı sil temunun resmi instagram hesabındaki reklamı bul reklamdan çarkı çevir uygulamayı reklamdaki yönlendirmeden indir yeni hesap açkolay yöntemi ne
hızlı satılacağını düşünmediğim için almadımHocam siz öyle yaparken alamayanlari mağdur edeceksiniz lütfen alamayan arkadaşlarimiza stok bırak
hocam dünyanın en normal şeyini yapmayı düşündük yani bunda sinirlenecek, ÜLKECE PERİŞAN HALDEYİZ diyecek bir durum yok :d. market anlaşmalı olduğu yerden atıyorum 6 liraya ekmek alıyor. sonra gidip kendi yerinde 10 liradan satıyor. market fırsatçı mı oldu şimdi? ucuza tedarik ettiğin bir ürünü gider başka yerde daha üst fiyata satarsın. buna biz dünyanın varoluşundan beri TİCARET diyoruz. mouse a çok ihtiyacım yok. fiyatı uygun görünce aldım. satamazsam alır kullanırım, şimdiki mouse umdan çok daha iyi. satarsam da 1 öğün yemeğim beleşe gelir yani. sanırsın 10 liraya alıp 10.000 liraya satıcaz.Alan kişiler alıp 1200den satıp kar etmeye çalışıyorlar ülkece perişan haldeyiz