vardı knk ama şuan stok bitti 159pyi 65tl ye indiriyolar şuantemunun kendisinde öyle bi post yokki
Mesaj otomatik birleştirildi:
başka var mıdır böyle ucuza alabileceğimiz ürünler
vardı knk ama şuan stok bitti 159pyi 65tl ye indiriyolar şuantemunun kendisinde öyle bi post yokki
başka var mıdır böyle ucuza alabileceğimiz ürünler
oda olur oda olurda olmuyor kiivardı knk ama şuan stok bitti 159pyi 65tl ye indiriyolar şuan
AJ159 P 65+vergi oluyor
Bunun hangisi iyisi aj159p-aj159 -aj159 mc ona göre alicam
Haklısınız sizde fırsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar alamayabiliyor. Ama Bu ürün global de satılıyor. Binlerce stoğu olan ürünü burada 3-5 tane fazladan alanlar bitirmemiştir. Muhtemel kısa sürede tekrar stok gelecektirBelirttiğin hazır sistem mantığıda aynı şekilde fırsatçılık dostum başka bir şey değil. Sinirli değilim dün gece bunun için 3-4 saat ugraştım eşim için alıcaktım ne denediysem alamadım. Herkes 800 TL'ye aldığı şeyi sonradan gidip neden 1500 2000 tl para vereyim ki Bu tarz cevaplar vermek yerine empati yaparak düşünün bakalım nasıl oluyor
Alanlara hayırlı olsun demek düşer bana şansımızı illaki deneyeceğizAlıntıyı görüntüle
Haklısınız sizde fırsatçılar yüzünden ihtiyacı olanlar alamayabiliyor. Ama Bu ürün global de satılıyor. Binlerce stoğu olan ürünü burada 3-5 tane fazladan alanlar bitirmemiştir. Muhtemel kısa sürede tekrar stok gelecektir