Neler Yeni

GamingGenTR Akko mouselar yakında stoklarda

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Klavye
Arkadaşlar sanırım çeşitliliği gün geçtikçe arttıracaklar klavyeden sonra switch ve mouselar listelenmeye başlanmış ayrıca wooting tarzı yeni klavyelerde eklenmiş.
Birkaçını aşağı bırakıyorum:

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar sanırım çeşitliliği gün geçtikçe arttıracaklar klavyeden sonra switch ve mouselar listelenmeye başlanmış ayrıca wooting tarzı yeni klavyelerde eklenmiş.
Birkaçını aşağı bırakıyorum:
Tahmini hangi fiyattan gelecek ona göre stok gelince VXE mad R veya bunu alacam.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Hüseyin Mert Görgel
60 dolar sitesindeki fiyat 2100 TL o civarda olur bence hemde 8k mouse bence beklemeye değer
Hocam elimde 2 mouse var Razer Viper V2 pro ve Ajazz aj159 pro var ama ağırlık dağılımı güzel bir mouse istiyorum tasarımda ayrı bir önemlidir benim için eğer bu fiyattan gelirse almama imkanım yok 🙂

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Klavye
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam elimde 2 mouse var Razer Viper V2 pro ve Ajazz aj159 pro var ama ağırlık dağılımı güzel bir mouse istiyorum tasarımda ayrı bir önemlidir benim için eğer bu fiyattan gelirse almama imkanım yok 🙂
Akko klavyeler listelendiğinde 6k+ fiyattan listelenir diyorduk ama bazıları site fiyatından bile altında listelendi sonra zam yaptılar ama genede fiyat uygun, bununda yeni geleceğini düşünürsek uygun olur bence 3kyı aşmaz en azından diye düşünüyorum.

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,370
İsim
Kadir
M1 V5 klavye M1W SP den daha mı iyi?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Akko klavyeler listelendiğinde 6k+ fiyattan listelenir diyorduk ama bazıları site fiyatından bile altında listelendi sonra zam yaptılar ama genede fiyat uygun, bununda yeni geleceğini düşünürsek uygun olur bence 3kyı aşmaz en azından diye düşünüyorum.
4k fiyata kadar kabul edilebilir ama ilerisi değmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
266
İsim
enes hünkar

M1W V3 HE-SP Purple ile fun60 max​

bekliyorum 4 gündür iyzico kampanyasına yetiştirseler bari. soruyorum fakat kesin cevap vermiyorlar satışa açılcağı tarihi.

Top Bottom