Bak birisi paylaştı aşşada öyle bir sorum var kartlar zarar görüyormuş çıkarırkenNe gibi bir sorunmuş hocam açarmısınız biraz daha çok bir bilgim yok o konu hakkında ama
MSI BIOS güncellemeleri konusunda da bir tık daha stabil gibi şu anlık.X670e kartı olanlar icin gereksiz ancak yeni alacak olan varsa msi carbon baksın derim bundan bir tık daha iyi
Allahallah.Paylaşmıştım burada da ama görülmemiş.
Öneri - ASUS 800 serisi anakartlara sahip olanlar dikkat!!!
Yeni 800 serisi Asus anakartlarda ekran kartını rahat çıkarmak için kullanılan "Quick Release Slim" özelliği(yandan çekerek çıkarma) kullanıcılardan birisinin ekran kartı girişine zarar vermiş. Elinizde varsa bu kart serisinden, dikkatli olun. Asus'un bu kalite kontrol ekibini geliştirmesi...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Birçok kişinin ekran kartı zarar görmüş. 5090'ı zarar gören var.
Ekran kartını eski usül çıkarırsanız hiçbir sıkıntı olmaz dlye düşünüyorum.Allahallah.
Bende 5080 veya 5090 düşünüyorum umarım benim de başıma gelmez
aynen sanki bedavaAlmayanı değil de bu fiyata alanı döverler sanki
Sakin ol ve o elindeki klavyeyi yerine bırak dostummmNot: parası olmayanlar gülücük atmasınAsus ROG Strix X870E-E Gaming WIFI AMD X870E 8400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart Fiyatları ve Özellikleri
Asus ROG Strix X870E-E Gaming WIFI AMD X870E 8400 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX Anakart en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Herkesin parasını bütçesini ayırdığı şeyler ayrıdır bu da üst düzey bir anakart olarak fiyatı düşmüş durumda
Anlamayan boş yapıp geçiyor işte
Kedi ulaşamadığı ete mundar dermiş
Ramazan satıcı ramazan benim neyi çekemediği söylermisin mesajından nasıl bu yorumu çıkardın çok ilginç.N11 deki ramazan satıcısının 2 ay içerisinde 3defa aynı anakartı satış linkini paylaşıyorsun.ne düşünmemiz gerekiyordu?Baska satan firma mı kalmadı ramazanİnsanlar ne kadar boş düşüncelerde yemin ediyorum anlamıyorum çekemiyor mu nisbet peşinde mi bilmiyorum ki benim amacım sadece yardımcı olmak insanlara bu anakartı almak isteyip indirim bekleyenler de var herkesin bütçesi hobisine isteğine göre