Rality 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 470 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Yakupcan Kaya 26 Ocak 2025 #1 Kestirmelerden okuttuğumda algılıyor ve çalışıyor fakat Toplu taşıma uygulamasında olmuyor kartımı okutuyorum bir şey gelmiyor ekrana kartta sorun yok ama yapamadım
Kestirmelerden okuttuğumda algılıyor ve çalışıyor fakat Toplu taşıma uygulamasında olmuyor kartımı okutuyorum bir şey gelmiyor ekrana kartta sorun yok ama yapamadım
F fenerlimühendis 80+ Bronze Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 1,126 Dahası Reaksiyon skoru 676 İsim Ahmet Hakan 26 Ocak 2025 #2 Apple Pay Türkiye’de aktif değil. Muhtemelen bu yüzden olmuyor.
Rality 80+ Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 470 Dahası Reaksiyon skoru 52 İsim Yakupcan Kaya 26 Ocak 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 fenerlimühendis yazmış: Apple Pay Türkiye’de aktif değil. Muhtemelen bu yüzden olmuyor. Devamı için tıklayın... hocam ama çoğu kişi istanbul kart gibi uygulamalarda okutabiliyor ben yapamıyorum
fenerlimühendis yazmış: Apple Pay Türkiye’de aktif değil. Muhtemelen bu yüzden olmuyor. Devamı için tıklayın... hocam ama çoğu kişi istanbul kart gibi uygulamalarda okutabiliyor ben yapamıyorum