Neler Yeni

Yardım AOC 24G2SPU/BK Çizgi Problemi

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Merhaba 1.5 sene önce itopya'dan Aoc 24g2spu/bk monitörü aldım bugün oyun oynarken bi çatırdama sesi geldi monitörden ve ekranda şöyle bir çizgi belirdi bu çizgi nedir sorun nedir bilen yardımcı olabilir mi ?
çizgi.jpg
çizgi2.jpg

Aykut D.

80+ Gold
Panel darbe yedimi? Yemediyse panel arızasına benziyor.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Panel darbe yedimi? Yemediyse panel arızasına benziyor.
yok yemedi o nasıl geçer peki tam da alt tarafta görünmüyor hiç daha fazla büyür mü onu da bilmiyorum oyunda fark ettim

zyraxone

80+
Lanet olsun aocnin 24g monitörleri hepsi cortlamaya başladı birden. Forumlarda şikayet konuları ardını kesmedi birkaç ay önce. Normal saçma sapan bir panel arızası. Bende oyun oynarken ekranının birden sekli suklu kaydı.

Garantiye gönderin.

Aykut D.

80+ Gold
yok yemedi o nasıl geçer peki tam da alt tarafta görünmüyor hiç daha fazla büyür mü onu da bilmiyorum oyunda fark ettim
Isınınca geçiyorsa cof arızasıdır yada ısındıkça vakit geçtikçe artıyorsa paneldir muhtemlen .
Mesaj otomatik birleştirildi:

Merhaba 1.5 sene önce itopya'dan Aoc 24g2spu/bk monitörü aldım bugün oyun oynarken bi çatırdama sesi geldi monitörden ve ekranda şöyle bir çizgi belirdi bu çizgi nedir sorun nedir bilen yardımcı olabilir mi ?Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Garanti, devam ediyorsa gecikmeden garantiye verin .

Lanet olsun aocnin 24g monitörleri hepsi cortlamaya başladı birden. Forumlarda şikayet konuları ardını kesmedi birkaç ay önce. Normal saçma sapan bir panel arızası. Bende oyun oynarken ekranının birden sekli suklu kaydı.

Garantiye gönderin.
Bende alıcaktım direkten döndüm .

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Isınınca geçiyorsa cof arızasıdır yada ısındıkça vakit geçtikçe artıyorsa paneldir muhtemlen .

Garanti, devam ediyorsa gecikmeden garantiye verin .

Bende alıcaktım direkten döndüm .
ekran kartından falan değildir dimi bunu nasıl test edebilirim biliyor musunuz herhangi bir uygulama veya site var mıdır tam altta olduğu için anlayamıyorum

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Ben de AOC 24G2SP kullanıyorum ve 1 ay önce aynı şekilde birkaç çizgi çıktı. Garantisi devam ettiği için pek acele etmiyorum ancak şu anda 1 ay öncesinden çok daha fazla çizgi var. Yani gittikçe artıyor. Ekran kartımla alakalı bir durum değil. Direkt olarak farklı bir bilgisayarda denediğimde de durum değişmedi.

Aykut D.

80+ Gold
ekran kartından falan değildir dimi bunu nasıl test edebilirim biliyor musunuz herhangi bir uygulama veya site var mıdır tam altta olduğu için anlayamıyorum
Televizyona bağlayıp deneyebilirsiniz kasayı ama monitör arızalı .

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Ben de AOC 24G2SP kullanıyorum ve 1 ay önce aynı şekilde birkaç çizgi çıktı. Garantisi devam ettiği için pek acele etmiyorum ancak şu anda 1 ay öncesinden çok daha fazla çizgi var. Yani gittikçe artıyor. Ekran kartımla alakalı bir durum değil. Direkt olarak farklı bir bilgisayarda denediğimde de bir değişiklik olmuyor.
ben de başka bilgisayarda deneyeceğim olmadı garantiye vereceğim ama garantiden nasıl döner itopya bilmiyorum

Televizyona bağlayıp deneyebilirsiniz kasayı ama monitör arızalı .
bence de hocam teşekkür ederim garantiye vereceğim muhtemelen

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
ben de başka bilgisayarda deneyeceğim olmadı garantiye vereceğim ama garantiden nasıl döner itopya bilmiyorum

bence de hocam teşekkür ederim garantiye vereceğim muhtemelen
Garantinin İtopya ile bir alakası yok. Yetkili servise gidecek ve tamir edilebiliyorsa tamir edilecek. Edilemiyorsa değişim yapacaklar. Ellerinde aynı modelden yoksa sanırım ya para iadesi yapıyorlar ya da ellerinde olan daha üst model bir monitörü yollamayı teklif ediyorlar.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Garantinin Itopya ile bir alakası yok. Yetkili servise gidecek ve tamir edilebiliyorsa tamir edilecek. Edilemiyorsa değişim yapacaklar. Ellerinde aynı modelden yoksa sanırım ya para iadesi yapıyorlar ya da ellerinde olan daha üst model bir monitörü yollamayı teklif ediyorlar.
ben şimdi itopya ile mi iletime geçeyim ilk olarak nasıl oluyor bu süreç bilgim yokta

Son düzenleme:

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,084
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
Discord
Emir Aydın#8540
ben şimdi itopya ile mi iletime geçeyim ilk olarak nasıl oluyor bu süreç bilgim yokta

ya bunun garanti belgesi falan yok nasıl oluyor biliyor musunuz sadece kutusunu atmayın demişlerdi
Tecpro ile iletişime geç. Sana gerekli olan şeyleri adım adım anlatırlar. Bildiğim kadarıyla AOC'nin yetkili servisi onlar.

serci

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Sercan Güre
Tecpro ile iletişime geç. Sana gerekli olan şeyleri adım adım anlatırlar. Bildiğim kadarıyla AOC'nin yetkili servisi onlar.
ilk önce bir itopya iletişime geçeyim daha sonra orayla da iletişime geçerim hocam teşekkür ederim yardımınız için

Ben de AOC 24G2SP kullanıyorum ve 1 ay önce aynı şekilde birkaç çizgi çıktı. Garantisi devam ettiği için pek acele etmiyorum ancak şu anda 1 ay öncesinden çok daha fazla çizgi var. Yani gittikçe artıyor. Ekran kartımla alakalı bir durum değil. Direkt olarak farklı bir bilgisayarda denediğimde de durum değişmedi.
sanırım 3 yıl garantisi var ben 2 yıl diye biliyordum

Garanti sorgulamaya baktım ama ürün bulunmuyor sebebini de anlamadım

Son düzenleme:
Top Bottom