Sen masayı nerden ayarladın?120x60 yetmez diye düşünüyorum.
iki monitörle 150x75'e zor sığıyorum hazır para vermişken minimum bu civarlar al derim.
arkadaştan aldım pc'yi satmıştı exvega andromeda koltuk ve 150x75 ikea linnmon masayı 4.5k'ya bağladık iyi oldu.Sen masayı nerden ayarladın?
Ikea linki bozuk açılmıyor hocam. Hawk ve Exvega arasında kaldım bu arada.Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu fiyatları için 9 taksit ve indirimleri kaçırma! Hawk Gaming Chair Fab V4 Siyah Kumaş Oyuncu Koltuğu özelliklerini incele, 5.899,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.comLAGKAPTEN/ADILS venge-siyah 200x60 cm çalıÅma masası - 79417661 | IKEA
LAGKAPTEN/ADILS venge-siyah 200x60 cm çalıÅma masası - 79417661 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Zio dediğiniz exvega mı? Onunla hawk ve xdrive arasında kaldım.Zio zamlanmis Hawk veya xDrive 6600 tl civarina alinabilir. kalan butcenle de en iyi masa bu olur:
https://www.ikea.com.tr/urun/lagkapten-venge-200x60-cm-calisma-masasi-tablasi-60487017
ayagi 5 tane almani oneririm bitane ortaya koyarsin. ortada sarkma olabilir uzun oldugu icin.ADILS siyah 70 cm çalıÅma masası ayaÄı - 70217973 | IKEA
ADILS siyah 70 cm çalıÅma masası ayaÄı - 70217973 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 | IKEA
SIGNUM lame 70 cm kablo düzenleyici - 30200253 ve birbirinden çeÅitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
Bu masa 5 bacaklı geliyor sanırım montajlı halde? Ayrıca otururken dizlerim ortadaki bacağa değip rahatsızlık vermez mi hocamdegil. google'a yaz cikar
degil. google'a yaz cikar
Mesaj otomatik birleştirildi:
arasinda kaldigin modelleri atarsan yardimci olabilirim
Ortaya bacak koymadan olmaz dediğin gibi. Koyuncada beni rahatsız eder otururken. Masa çok iyi ama ortadaki bacak işi bozuyor.
montajsiz geliyor video birakiyorum. 5. bacagi takmak zorunda degilsin ama sarkabilir ondan takmalisin en arkaya montajlanabiliyorsa bacagina degmez.
Mesaj otomatik birleştirildi:
https://ziogaming.com/kampanya/ bunlara bak bide