T taahaa 80+ Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim taha Cumartesi, 22:04 #1 arkadaşlar ben 2 tb usb 3.0 bir usb yi ps4 üme fazladan oyun indirmek için genişletilmiş depolama alanı olarak kullanıyorum fakat çok ısınıyor ne yapmalıyım
arkadaşlar ben 2 tb usb 3.0 bir usb yi ps4 üme fazladan oyun indirmek için genişletilmiş depolama alanı olarak kullanıyorum fakat çok ısınıyor ne yapmalıyım
Demacia'lı Master Yi 80+ Silver Katılım 6 Nisan 2023 Mesajlar 3,064 Dahası Reaksiyon skoru 1,186 İsim Yuzarsef Cumartesi, 22:08 #2 termal ped alabilirsin en fazla yapabileceğin daha fazla bişi yok
Ö Öğrenen_biri 80+ Bronze Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 1,586 Cumartesi, 22:09 #3 2 tb dediğiniz usb nereden aldınız? Şu sahte olanlar değildir umarım. Birde usbler zaten ısınıyor
T taahaa 80+ Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 5 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim taha Dün, 19:33 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 değil orjinal sandisk fakat hdd ye geçmek istiyorum usb ile pc hdd si nasıl kullanabilirim Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 19:34 Öğrenen_biri yazmış: 2 tb dediğiniz usb nereden aldınız? Şu sahte olanlar değildir umarım. Birde usbler zaten ısınıyor Devamı için tıklayın... değil orjinal sandisk fakat hdd ye geçmek istiyorum usb ile pc hdd si nasıl kullanabilirim
değil orjinal sandisk fakat hdd ye geçmek istiyorum usb ile pc hdd si nasıl kullanabilirim Mesaj otomatik birleştirildi: Dün, 19:34 Öğrenen_biri yazmış: 2 tb dediğiniz usb nereden aldınız? Şu sahte olanlar değildir umarım. Birde usbler zaten ısınıyor Devamı için tıklayın... değil orjinal sandisk fakat hdd ye geçmek istiyorum usb ile pc hdd si nasıl kullanabilirim