380 lira kargo parası istiyo teknobiyotik momentBöyle bi ikili yapabilirsin kasa seçimi sana kalmış.![]()
MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşın attığı msi psu ilene önerirsin peki ?
Teşekkür ettim .)380 lira kargo parası istiyo teknobiyotik moment
Doğum günün kutlu olsun ayrıca
Böyle bi ikili yapabilirsin kasa seçimi sana kalmış.![]()
MSI MAG A650BN 650 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG A650BN 650 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG A650BN 650 W Power Supply özelliklerini incele, 2.109,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bu tarz değilde önü düz mesh ve sadece fanlarda rgb olan sade bi kasa alacağımArkadaşın attığı msi psu ile
Bu kasayı alabilirsin ya da gamepower gamebooster gibi markaların daha ucuz mesh kasaları var onlara da bakabilirsin
gamepower flex buldum alınır mı??Böyle bi ikili yapabilirsin kasa seçimi sana kalmış.![]()
çok kaliteli değildir ama alınabilir yine debu tarz değilde önü düz mesh ve sadece fanlarda rgb olan sade bi kasa alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepower flex buldum alınır mı??
teşekkür ettim.cougar psu nasıldır daha öncede yazdım da moneratör onayı bekleniyor diyor cougar mx220 650w psu ile geliyor doğum gününüz kutlu olsun