Neler Yeni

İki bilgisayar arasında kaldım yardıma ihtiyacım var

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet baran çabuk
Bütçe
50000
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 40-50k bütçem olmakla beraber birazda üstüne çıkabiliyorum alacağım laptopta aradıklarım iyi bir ekran kalitesi oyun için iyi bir ekran kartı ve ileride render gibi işlerle uğraşma ihtimalim olduğu için iyi bir işlemci Asus rog strix veAcer nitro 16
Her ne kadar acer gözüme daha iyi gelsede gözümü Asusdan alamadım hangisi daha mantıklı yada önerebileceğiniz farklı bir sistem varmıdır çok sağolun

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Arkadaşlar öncelikle merhaba ben 40-50k bütçem olmakla beraber birazda üstüne çıkabiliyorum alacağım laptopta aradıklarım iyi bir ekran kalitesi oyun için iyi bir ekran kartı ve ileride render gibi işlerle uğraşma ihtimalim olduğu için iyi bir işlemci Asus rog strix veAcer nitro 16
Her ne kadar acer gözüme daha iyi gelsede gözümü Asusdan alamadım hangisi daha mantıklı yada önerebileceğiniz farklı bir sistem varmıdır çok sağolun
Bütçen çok iyi. Eğer gezicem tozucam yanımda laptop taşıyacağım demiyorsan masaüstü almak çok daha mantıklı olur. 50 bine alacağın laptopun 2 katını masaüstünde alabilirsin. Render falan düşünüyorsan ryzen işlemci ve 32+ gb ram önemli olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet baran çabuk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bütçen çok iyi. Eğer gezicem tozucam yanımda laptop taşıyacağım demiyorsan masaüstü almak çok daha mantıklı olur. 50 bine alacağın laptopun 2 katını masaüstünde alabilirsin. Render falan düşünüyorsan ryzen işlemci ve 32+ gb ram önemli olur.
Keşke masaüstü alabilseydim ancak şu anda laptop benim için daha mantıklı

mertaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Mert Aydın

Efecan01

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efecan GÜN
acer in servisleri sıkıntılı asus kalitelidir genelde sorun cıkartmaz ayrıca asus un yanlısım yoksa 175w ekran kartı cok cok iyi ksııtlaması yok tercihim asus olurdu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,951
Üyeler
167,222
Son üye
Mehmet Furkan Uzun
Top Bottom