Neler Yeni

VGN V87 PRO vs Darmoshark Top75 HE vs W75--Hangi model almak daha mantıklı olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger
Bütçe
4700
Merhabalar, Bu klavyeler arasında kararsız kaldım. Açıkçası wraith w75 modelini daha fazla özellikleri içerisinde barındırdığı için tercih etmeyi düşünüyorum. Fakat diğer modellerde de gayet güzel özellikler sunuyor ve fiyatlarıda w75'e göre düşük. Bütçem maximum W75 modelini alacak kadardır. Yani 4700 Türk Lirası. Alternatif önerileriniz veya bu 3 modelin arasından sizce hangisini alırsam daha iyi olur mesajlarınızı bekliyorum. FPS türü oyunlar oynuyorum, Pubg valorant vb. Aseprite gibi çizim uygulamalarıda kullanıyorum. Yazı yazmayıda bu forum gibi sitelerde hoşuma gidiyor.

Cakrash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
718
İsim
Musa Topçu
bu akşam %15 indirim kuponu vereceklermiş ona iyziconun %20yi de ekle miss

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Taha
ben vgn v 87 pro tercih ederdim, azoth klavyeden geçiş yaptım, ses ve hissiyat olarak kesinlikle çok tatmin edici bir klavye, özellik olarak kıyaslayamam ama w75 ile hissiyat olarak şahsen kıyaslanamaz (deneme fırsatım oldu). Oyundan çok günlük kullanım için istiyorsan kesinlikle v 87 pro.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ne zaman verecekler ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu akşam %15 indirim kuponu vereceklermiş ona iyziconun %20yi de ekle miss
hocam valla Şubat'ın 5-6 sı gibi sipariş vereceğim. O zamana kadar kararlaştırmak istiyorum alacağım klavye modelini.

ben vgn v 87 pro tercih ederdim, azoth klavyeden geçiş yaptım, ses ve hissiyat olarak kesinlikle çok tatmin edici bir klavye, özellik olarak kıyaslayamam ama w75 ile hissiyat olarak şahsen kıyaslanamaz (deneme fırsatım oldu). Oyundan çok günlük kullanım için istiyorsan kesinlikle v 87 pro.

hocam evet bir çok yerde vgn v87 pronun hissiyatını çok iyi diyorlar fakat bu W75 modelinin snap tap gibi özellikleri olduğu için daha sıcak bakıyorum şuanda. Eğer vgn v87 pronun diana renginin stoğu gelmezse w75 sipariş vereceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Taha
Oyun içi özellikleri olarak w75 daha mantıklı, ben günlük kullanım ve oyun arasında seçim yaptığımda v75 i tercih etmiştim ve ya zam yemediyse akko klavyelere bakabilirsiniz

hocam evet bir çok yerde vgn v87 pronun hissiyatını çok iyi diyorlar fakat bu W75 modelinin snap tap gibi özellikleri olduğu için daha sıcak bakıyorum şuanda. Eğer vgn v87 pronun diana renginin stoğu gelmezse w75 sipariş vereceğim.
atenada güzel ama bana fazla cafcaflı geldi 😅

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Iaroslav
yazi yazmayi seviyorsan vgn v87 pro
ve bende v87 kullaniyorum param yetmedi prro ya, v87 de guzel param olsa ama pro alirdim
ben bu v87 yi 2 hafta once aldim ve ben v87 yi almadan 2 gun once v87 pro diana stogu bitmisti yani 2 haftadir stokta yok diana
stoga 1 haftaya gelmesi gerek en kotu siz yinede wraith uzerinden iletisime gecip detayli sorabilirsiniz

oyuna daha cok onem veriyorsan w75

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun içi özellikleri olarak w75 daha mantıklı, ben günlük kullanım ve oyun arasında seçim yaptığımda v75 i tercih etmiştim ve ya zam yemediyse akko klavyelere bakabilirsiniz

atenada güzel ama bana fazla cafcaflı geldi 😅

akko markasının klavyelerini bi türlü beğenemiyorum ya, çok minimalist geliyor klavyeleri bana göre.

yazi yazmayi seviyorsan vgn v87 pro
ve bende v87 kullaniyorum param yetmedi prro ya, v87 de guzel param olsa ama pro alirdim
ben bu v87 yi 2 hafta once aldim ve ben v87 yi almadan 2 gun once v87 pro diana stogu bitmisti yani 2 haftadir stokta yok diana
stoga 1 haftaya gelmesi gerek en kotu siz yinede wraith uzerinden iletisime gecip detayli sorabilirsiniz

oyuna daha cok onem veriyorsan w75
W75 modelinde de yazı yazarken eğlenebilir miyim hocam sizce ? Oyun oynamayı vs. seviyorum rekabetçi oyunlar oynuyorum fakat yazı yazmayıda seviyorum yani hissiyat benim için önemli. Ha bu arada snap tap özelliği rekabetçi oyunlarda banlatır mı ? ban atıyor diyorlar fakat bilemiyorum yani banlatıyorsa vgn v87 modelini tercih ederim gibi duruyor.

Darmoshark Top75 HE bu klavye hakkında da bir kaç bilgi verirseniz sevinirim :)

Son düzenleme:

laros

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Iaroslav
W75 modelinde de yazı yazarken eğlenebilir miyim hocam sizce ?
eglenirsiniz hocam 🙂
ama v87 pro kadar degil

sadece cs2 hakkinda biliyorum o ban olayini ama kalici ban degilde mactan atiyordu, sistem snap tap diye tespit edildi diyordu, bu aralar bunu sohbetini yapan gormedim veya bunun hakkinda konusan belki ban olayi kalkmistir onu arastirin yinede

Darmoshark Top75 HE bu klavye hakkında da bir kaç bilgi verirseniz sevinirim
top75 he hakkinda bilgim yok hocam maalesef ama bazilari alinmaz diyor bazilari alinir diyor neye dayanarak bilmiyorum:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger
eglenirsiniz hocam 🙂
ama v87 pro kadar degil

sadece cs2 hakkinda biliyorum o ban olayini ama kalici ban degilde mactan atiyordu, sistem snap tap diye tespit edildi diyordu, bu aralar bunu sohbetini yapan gormedim veya bunun hakkinda konusan belki ban olayi kalkmistir onu arastirin yinede

top75 he hakkinda bilgim yok hocam maalesef ama bazilari alinmaz diyor bazilari alinir diyor neye dayanarak bilmiyorum:)
hocam bu vgn v87 pronun hot swap özelliğinde 3-Pin / 5-Pin desteği var mıdır ? @oyunbilgisi1 hocam size de soruyorum aynı soruyu, laros arkadaşımız bilmiyorsa siz cevaplarsınız.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yusuf Zenger
hocam normal v87 3 pinli
v87 pro 5 pinli
sağolun hocam cevap için, son olarak fps oyunlarında klavyede gecikme veya performans gibi sorunlar yaşar mıyım ? çok fazla oyun oynayan biri değilim fakat oynadığımda da iyi bir deneyim yaşamak isterim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ömer Faruk Günen
Hocam sizinle aynı durumdayım, 1 haftaya aynı bütçe civarlarında bir klavye alacağım. Baya bir araştırdım bakındım, durum şöyle. Normalde Dermoshark Top 75 her şeyiyle iyi bir custom klavye, bence hem tasarım olarak hem ses profili olarak gayet yeterli. Ama Vgn 4000 liraya öyle premium bir klavye yapmış ki normalde o ses profilini Akkonun en üst serilerinde görürsünüz ki - 5000 lira civarından başlar- çünkü o kadar creamy thocc bir ses için klavyeyi felaket modlamanız gerekir. Kullandıkları switch ve keycapsler zaten başlı başına premium. Üstüne bir de 8000 mah batarya eklemişler ortalama bir klavyenin iki katı. Ben de sizin gibi Diana versiyonunun stoğa girmesini bekliyorum, gelirse kaçırmayın derim.

Top Bottom